Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec świata 22 lutego 2014 !

☀

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIEEEE! Znowu zdechne. Już z 10 raz ;/ Skoro zostały mi 2 dni życie chcę je spędzić jak najlepiej więc idę nakurwiać w CS-a. Wesołego zdychania :)
(Taki troll jakby ktoś nie ogarnął)

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po czym poznać koniec świata?

tz-ucbzxqccqluanzduzvnw.jpg

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Jprdl ;-; Koniec Świata miał być już siedem razy i Isaac Newton jeszcze przepowiedział Koniec Świata na rok 2060 ;)

No ten 2060 to bardziej prawdopodobne bo mamy 2014 a gimbaza się szarzy i powiększa swoje terytorium, a co będzie za 46 lat... :)

TERAZ MAŁE SPROSTOWANIE :D

Po 1.

Bóg jest jeden więc jaki "zmierzch bogów" ?

Chyba troche się coś komuś pojebao w główce :)

Po 2. Wikingowie na chuju się znają, w dupie byli, gówno widzieli i nigdy nic nie osiągnęli wiec skąd nagle przewidują koniec świata?

Od przodków? Prawda jest taka że ich przedkowoe znali się tylko na jednej rzeczy - rabowaniu statków na wodach.

Po 3.

Jak ma być jakiś koniec świata to będzie to ogłoszone przez jakieś stacje które badają kosmos i zobaczą że leci na nas jakaś dużą asteroida lub coś w tym stylu ale pewnie jakby nawet coś zmierzało ku Ziemi to NASA rozjebałaby to coś rakietą

Także jedyny koniec świata jaki moze być to tylko i wyłącznie zorganizowany przez BOGA który stworzył tą planete. I pewnie kiedyś to nastąpi bo jak patrzy na co niektórych posty to pewnie zamyka oczy.

Opublikowano

Wchodzę w ten temat, obczjam chwilę, i zauważam taga "fakt.pl". i prawdziwość tej teorii obalona.

Tyle tych końców było, że ciężko wierzyć.

btw. Niedługo dziwnym dniem będzie dzień bez zaplanowanego końca świata przez kogoś.

Opublikowano

Tak jak Cross mówi, redaktor takiego artykuły dostanie dobre pieniądze za wyświetlenia tego "końca świata", praktycznie co tydzień jest nowy.

Opublikowano

To są po prostu religie. Jedna uważa, że niebawem Ziemia będzie zaatakowana przez potwora Spagetti, a jedna że 22 lutego będzie koniec świata. Niektórzy na tym również zarabiają, bo sprzedają różne pamiątki, by uczcić ten koniec świata. Jeżeli w to wierzą to nie wiem po co to kupują, no ale.. kupują, a sprzedawcy mają na tym dobry zarobek. No i oczywiście niektórzy również chcą wywołać zamieszanie wśród ludu. Przeżyłem pierdyliard końców świata i jakoś żyje. Końcem świata może być nie zagłada całego świata tylko zmniejszające się IQ ludzi, którzy wywołują tą panikę.

Opublikowano

Ci, którzy wymyślają te końce świata to największe trolle i za to ich szanuję.

Robią w chuja tylu ludzi xDDDD

Ja już jestem gotowy ty kurwo niebieska, ty jebana niebieska kurwo tam na górze, a czy ty jesteś gotowy? Czy masz na tyle jaj aby spróbować mnie ostatecznie?
Opublikowano

Jeżeli miałby nastąpić 22 lutego to już by był ponieważ są jeszcze państwa, które właśnie o tej porze maja godzine 7 rano 22 lutego chyba.

Pozatym kto w to gówno wierzy?

Opublikowano

Koniec świata będzie, to już pewne, więc nie zapomnijcie napisać statusu na forum minute przed zagładą.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Zobaczymy co powiecie, jak na prawdę będzie koniec świata 

Przynajmniej coś ciekawego się wydarzy w tej szarej Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...