Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zrobic By Miec Wysokiego Krytyka ?

turbocheat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na globalnym? To kupować zwoje co dają bony aż wejdzie ci krytyk, Mieć przy sobie szamana smok z Pomocą na M albo po prostu kupować itemy z bonami 10-15% na krytyka

Opublikowano

Zrobić sobie buff chara, wbić na nim lvl, zrobić skille i przy metkach, pvp bufnąć sobie i masz już z 50% na kryta i przyszywkę. Co do privatów, musisz znaleźć/kupić dłoń krytyka, albo powkładać bony i KD na krytyka.

Opublikowano

Lol o potach niesłyszałem thx

Na privach tak idziesz expic zarabiasz przynajmniej 10kk (jak sa raty po 200x) idziesz do miasta kupujesz Wzmocnienie przedmiotu dodajesz je 4 razy jak niewejdzie kryt to kupujesz Zaczarowanie przedmiotu (zmienia 4 bony ktore powstaly ze Wzmocnienia przedmiotu ;P) i jak wejdzie kryt to robisz tak z eq w ktorym moze wejsc krytyk :P Ja ninja mam 45% kryta i 60% przeszywki to wystarcza ;D i reszta inne bony ale to ja i mi to wystarcza ;D gram ninja

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak masz więcej na krytyka to jest tylko większa szansa na krytyka, co nie zwiększa DMG.

Kup hardcorową broń z jak najwyższymi UM., pij te jakieś poty na + DMG i masz dużego krytyka... Aha i na woju wymaxuj siłę i siłę w bonach też.

Zapewne zostanę zminusowany za pomoc.

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...