Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8

NigdeNeMufNigde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zainstalować windows 8 enterprise 64bit wgrywałem juz milion razy jakimś programem  Windows 7 USB DVD download tool i gówno działa. Ciągle wyskakuje brak pliku NTLDR zresetuj ctrl+alt+delet mam pendriva 8GB 4GB I 4GB czyli mam 3 pendrive probowałem na każdym już siedze nad tym tydzien pobrałem windowsa z instalki.pl bo microsoft jak sie próbuje zarejestrować to od 5dni pi pokazuje że mam wyczerpany limit kont na dziś a ja nawet 1 konta nie mam..... O co chodzi jak zbotować tego windows 8 na pendrive. Wytłumaczcie jak dla zielonego za naj odpowiedzi daje ++++++++

Opublikowano

po cholere ci pen, uruchom instalke pod windowsem

jak nadal się upierasz na pena poszukaj sobie na google rufusa albo lilo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To takmam windowsa xp i jak probuje odpalic setup to jakis tam error win32 wyskakuje a jak odpala sie jakiś tam instaltor to po wpisaniu kodu  pisze ze nie mam połączenia z netem KOD: Z NETA Probóje teraz rufusem zbotować wszystko domyślne zostawić tylko obraz iso i wybrać plik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...