Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FairPG | MiniGames | YouTuberzy | Dedyk | TeamSpeak 3 |

treetree

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem na waszym survivalu i prawdę mówiąc serwer niczym się nie wyróżniał, nic kreatywnego, czy też innowacyjnego, podejrzewam, że serwer minigames w waszym wykonaniu będzie tak samo mizerny jak wasze poprzednie serwery survival, a po niedługim czasie przestanie prosperować dokładnie jak wasz ostatni serwer survival.

Ps: zabrałbym się za stronę, bo naprawdę odstrasza ;)

# Edit, poprawka xD

# Edit 2, @treetree, co się działo z moimi Jail'ami? Prosperowały całkiem dobrze. Brak czasu osób z którymi współtworzyłem owe serwery zawsze wykańczał ;)

Opublikowano

Byłem i prawdę mówiąc serwer niczym się nie różni od innych minigames, nic kreatywnego, czy też innowacyjnego.

Nieźle ziomuś, po za tym że jest to zapowiedź :)

Zastanów się następnym razem co piszesz ;)

@edit.

Twoja opinia mało mnie interesuje, nie spodziewałem się innej po tym co się działo z twoimi jailami :)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Kolejny server ludzie nie róbcie takich  minigames jak są na wszystkich serverach kto będzie grał na tym servie jak jest takich dużo np

Zrupcie taki minigames jak dragon escape,tego jeszcze nie było na polskim serwerze założę że te pluginy z internetu wzięliście  

Opublikowano

Czekam na start jak pewnie większość stałych i zadowolonych z poprzednich edycji graczy :)  Grałam na wszystkich serwerach FairPG i były rewelacyjne :D  Więc bierzcie się do pracy ;)

Opublikowano

Bedziecie dodawac inne mini-gry?

Tak.

Kolejny server ludzie nie róbcie takich  minigames jak są na wszystkich serverach kto będzie grał na tym servie jak jest takich dużo np

Zrupcie taki minigames jak dragon escape,tego jeszcze nie było na polskim serwerze założę że te pluginy z internetu wzięliście  

1.Zróbcie nie Zrupcie.

2.Będziemy dodawać różne inne gry.

3.To my decydujemy co wprowadzamy.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Za dużo takich serwerów po 2 miniagmes no i co że dodacie, mogę założyć się że   thewall i co z neta plugin :]

Opublikowano

Typów bardzo mało, bez edycji/własnych pluginów nic nie osiągnięcie, za dużo jest serwerów mini gier nie startujcie z 2 mini grami bo to nie ma sensu c;

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Kolejny beznadziejny server sieci fairpg, ich survival działa na gildiach by digitalix, nie ma na nim nic ciekawego i kreatywnego. A serverów sg i skywars jest już od zasrania. 

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer wystartował.  Bardzo polecam, miła atmosfera na serwerze jak zawsze ;) Ten serwer wyróżnia się spośród wszystkich serwerów MiniGames tym, że jest najlepszy.....

P.s  treetree gdzie nowy temat do dodawania komentarzy? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...