Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór koordynatora działu Single Player.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, 

Dobrym pomysłem PhoEnixa jest wybór nieformalnego Lidera działu.

Osoby, która będzie nadzorowała pracę członków Teamu.

Podział obowiązków mamy już za sobą.

O zdanie zapytamy jedynie Global Moderatorów jako tych bardziej doświadczonych do których wyślę PW z prośbą o głos w tej sprawie.

Głosowanie między Nami może minąć się z celem z wiadomych przyczyn.

Członkowie Teamu:

@TheQuarK

@Ravoner

@cichy.

@PhoEnix9332

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Witam serdecznie. Myślę, że to jest dobry pomysł, aczkolwiek niebyła by to oficjalna ranga ponieważ póki co tworzycie trochę za małą grupę.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Witam serdecznie. Myślę, że to jest dobry pomysł, aczkolwiek niebyła by to oficjalna ranga ponieważ póki co tworzycie trochę za małą grupę.

No przecież nie chodzi nam o rangę itp.. Nawet to podkreśliłem w mojej wypowiedzi. :P

4j99otpl802p.png

PS Wskazujcie według Was osobę z wyżej wymienionych nadających się na to nieformalne stanowisko. :-) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Przyda sie taki ''lider'' ja proponuje kogoś kto jest najdłużej i ma największe doświadczenie w dziale. 

1388363882-U262029.png
Admin Cienia
Opublikowano

Skoro uważacie, że przyda się Wam osoba koordynująca, to jak najbardziej możecie ją wybrać. Sugeruje aby była to osoba w miarę aktywna oraz posiadająca doświadczenie w dziale. 

Kto jest najdłużej?

Staż w dziale to nie wszystko, ważniejsza jest obecna aktywność kandydata, zaangażowanie w dział oraz umiejętność współpracy z innymi ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Potrzebujecie to róbcie, problemu nie ma :)

Jak sie wybierzecie to już Wasza sprawa ale popieram @TCQ

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jeśli uznaliście, ze potrzeba Wam takiego lidera, przewodnika nie ma problemu :) Co do wyboru, to nie skupiajmy się tylko na osobie, która jest najdłużej. Lider tak na prawdę powinien wyjawić się sam. Lider to przewodnik, osoba wykazująca się ponadprzeciętnie na tle innych.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jeśli uznaliście, ze potrzeba Wam takiego lidera, przewodnika nie ma problemu :) Co do wyboru, to nie skupiajmy się tylko na osobie, która jest najdłużej. Lider tak na prawdę powinien wyjawić się sam. Lider to przewodnik, osoba wykazująca się ponadprzeciętnie na tle innych.

Może i tak...ale skoro Istny wybrał już cichego, to nie wiem czy jest sens zmieniać ;-)

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...