Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy komp

superuser99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile by kosztował nowy komp do gier? oczywiscie aby chodziły gry na full detalach i 120fps+ głownie lol xD oczywiscie z monitorem bez innych bajerów ;)

nie posiadam nic po prostu od zera czyli :

Monitor

Skrzynia 

+ co zrobic aby odmulic laptopa? do neidzieli formata robic nei moge

albo nawet dluzej a tak sie tnie ze ^^^ za od + ;)

Opublikowano

Ile by kosztował nowy komp do gier? oczywiscie aby chodziły gry na full detalach i 120fps+ głownie lol xD oczywiscie z monitorem bez innych bajerów ;)

nie posiadam nic po prostu od zera czyli :

Monitor

Skrzynia 

+ co zrobic aby odmulic laptopa? do neidzieli formata robic nei moge

albo nawet dluzej a tak sie tnie ze ^^^ za od + ;)

Moja propozycja:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=67018&s=74018&s=69449&s=50391&s=78260&s=77705&s=85773&s=67056&s=27972&s=15240

Odmulić? Spróbuj defragmentację, CCleaner, skan antywirusem i AdwCleaner.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Haha!!Na low medium pójdzie ale o grze sieciowej zapomnij!!Ją wczoraj kupiłem asusa z gta 670 i5 4 rdzenie i chodzi na ultra wszystko więc polecam.
(kupiłem samego kompa za 3800).Ale nie opłaca ci się jak nie masz monitora.

Haha!!Na low medium pójdzie ale o grze sieciowej zapomnij!!Ją wczoraj kupiłem asusa z gta 670 i5 4 rdzenie i chodzi na ultra wszystko więc polecam.

PS:Nie radzę składaka kupować!
1.Jak ci źle złożą to będziesz się kłócił z nimi niepotrzebny stres.
2.Jak się zepsuje to trzeba wysyłać itd.
3.System op.drogi a w normalnym już masz.
4.Dają bf4 za free (w rtv agd)
5Nie licząc myszki i klawy no i pokładki z diablo.

//Niekompetencja.

Sweet

Opublikowano

PS:Nie radzę składaka kupować!

1.Jak ci źle złożą to będziesz się kłócił z nimi niepotrzebny stres.

2.Jak się zepsuje to trzeba wysyłać itd.

3.System op.drogi a w normalnym już masz.

4.Dają bf4 za free (w rtv agd)

5Nie licząc myszki i klawy no i pokładki z diablo.

Nie pisz bzdur. Na tym zestawie spokojnie pogra w LoLa na wyższych ustawieniach.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Racja w Lola pogra , co do tego kompa to ściągnij np. Noda 32 w wersji trial chociaż i porządnie sobie przeszkanuj komputer :) Możesz też użyć taki program Tune up Utilities i wyczyścić z niepotrzebnych śmieci .

Opublikowano

Moja propozycja:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=67018&s=74018&s=69449&s=50391&s=78260&s=77705&s=85773&s=67056&s=27972&s=15240

Odmulić? Spróbuj defragmentację, CCleaner, skan antywirusem i AdwCleaner.

a nie dało by się zmiesci w to intela i5? oraz czy karta dzwiekowa musi byc taka mocna ;d? wystarczy mi najtansza bo nei zalezy mi na glosie ;) tylko zebhy [rzez tsa pogadac czy z wujkami przez skype ;d

aa i czy jest w tym bezprzewodowa karta do internetu no wiecie to zeby z neta mogło sie korzystac xD? i te duperele :P?

Opublikowano

a nie dało by się zmiesci w to intela i5? oraz czy karta dzwiekowa musi byc taka mocna ;d? wystarczy mi najtansza bo nei zalezy mi na glosie ;) tylko zebhy [rzez tsa pogadac czy z wujkami przez skype ;d

aa i czy jest w tym bezprzewodowa karta do internetu no wiecie to zeby z neta mogło sie korzystac xD? i te duperele :P?

A po co Ci i5 jak grasz w LoLa? Przecież kartę dźwiękową masz zintegrowaną. Nie ma dodatkowej w moim zestawie. Ta, wszystko jest.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A po co Ci i5 jak grasz w LoLa? Przecież kartę dźwiękową masz zintegrowaną. Nie ma dodatkowej w moim zestawie. Ta, wszystko jest.

głownie w lola ;d a ile wyjdzie fpsów? i jak oni mi tam złoza to wgraja mi system odrazu w cenie czy nie?

Opublikowano

głownie w lola ;d a ile wyjdzie fpsów? i jak oni mi tam złoza to wgraja mi system odrazu w cenie czy nie?

Nie wiem ile fps, ale gra na takim sprzęcie pójdzie.

Nie wgrają systemu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie wgrają systemu.

Nie wgrają systemu.

to lipa ok ;) cls :D i potem dam wam plusy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...