Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahh, PolandCraft dotarł z reklamami i tutaj widzę.

Dawno się Hoopek nie widzieliśmy, Bartezza też nie widać, Kavowej i Balcera również..

Może kiedyś wróce na stare śmieci jak Evelated, ale to później ;)

Fajnie się grało, aż do pewnego momentu - niby "upadku" PLC nr. 51y89721986ax7z687142,,,

Później miałem to już gdzieś.

Dzisiaj odwiedziłem jednak Nesterię ze swoją ekipą, no no. Postaraliście się jak na powrót.

Pozdro, może mnie kuma ktoś ~Przewoz20011

Przewoz ah ten ban na ts dziś I po co mnie zabijałeś ;3? też Cię kocham 

Serwer fajny gram z ekipą ciekawie i przyjemnie ma  dobry drop oraz atmosfere ;D

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA POST TEN WNOSI WIELE DO REKLAMY

7.06 o 20 odbędzie się otwarcie serwera HardOre (MineZ)

W dniu otwarcia spotkacie ciekawe eventy i będziecie mogli oglądać transmisje z otwarcia na Twitchu adres znajdziecie na naszym forum.

Osoby które nas oglądają będą mogły dostać darmowe vipy.

RaROS07.png

Do zobaczenia na serwerze !

49yxrs.png

Opublikowano

Serwer wygląda na fajny, jutro wbije na 100%.

@Edit Widze ze na tym forum juz nic nie mozna napisac, jak za wszystko punkty ostrzezen sa ...

O luju.  :v

Opublikowano

Byłem na waszym serwerze i misze przyznać że serwer jest fajny ale troche zbugowany miałem 3 crashe podczas gry na serwerze co było troche męczące ale takto serwer fajny

Opublikowano

Byłem na waszym serwerze i misze przyznać że serwer jest fajny ale troche zbugowany miałem 3 crashe podczas gry na serwerze co było troche męczące ale takto serwer fajny

Wątpię aby to była wina serwera, na jakim serwerze to się zdarzyło ?

49yxrs.png

Opublikowano

To musi być błąd twojego MC.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Super serwer. Był to mój 1 serwer mc. :) Administracja bardzo dobra. Co do tych niszczenia tych innych serwerów co sie reklamują to dobrze. :> Polandcraft za bardzo sie chyba nie reklamował (przynajmiej jak ja jeszcze kiedś grałem) i było bardzo dużo osób. Jest jeszcze deltadevil360 w administracji?

Opublikowano

Super serwer. Był to mój 1 serwer mc. :) Administracja bardzo dobra. Co do tych niszczenia tych innych serwerów co sie reklamują to dobrze. :> Polandcraft za bardzo sie chyba nie reklamował (przynajmiej jak ja jeszcze kiedś grałem) i było bardzo dużo osób. Jest jeszcze deltadevil360 w administracji?

Oczywiście ze jest :)

PolandCraft to boska siec polecam. Nie mam złego zdania o niej.

Opublikowano

W piątek 15.08 o godzinie 16:00 otwarcie nowej edycji Metropolic, będzie organizowany live stream na twitchu (do wygrania vipy). Więcej informacji na naszej stronie.

Zapraszamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...