Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakład win, czy z góry loose?

Raflicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

Otóż założyłem się z kumplem, że w 60 dni wbije 30lvl.

Mam grać bez żadnych boostów i tylko 5/5.

Jak myślicie, da rade?

Zaczynam od 5lvl.

Opublikowano

Możesz próbować, ale nie cud nie licz. Pełno teraz idiotów w teamach i dużo zaczniesz przegrywać. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Oczywiście, że dasz radę. Do 20 lvla będzie szło dość fajnie ale potem będziesz musiał się wysilić i te 6-8 meczy dziennie zagrać

Opublikowano

Grasz 5/5, ale nikt nie powiedział, że musisz grać sam. Weź sobie 4 kolegów i masz jakieś 3/4 sznasy, że wygraz wszystkie mecze. Ja w 14 dni wbilem 8 lvli grając po 5-6 meczy dziennie, ale z kolegami 39 lvl'e i jakoś mi więcej expa lecialo, więc moze i Ty tak spróbuj C :

Opublikowano

30 lvl to około 270 gier bez boosta. Oczywiście zakładamy że wygrasz około 160. Grając 5 gier dziennie dasz radę lajtowo ;)

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Doświadczenie najszybciej wbija się na customach na twisted treeline, 30 lvl to około 300 meczów, dużo zależy też od czasu gry - im dłuższa tym więcej dostajesz.

Opublikowano

Powiem wam tak pewien chinol, w 30dni wbił 30 lvl grając non stop 24/7 przez 30 dni i dobił, więc ty w 60dni raczej powininyś chociaż musiał byś grać ładnie po 10h dziennie do 20lvla to możesz w tydzień dobić nawet grając porządnie potem do 30 gorzej bo parędziesiąt wygranych to niekiedy 1/3 lvla :D

Ale powodzenia ;3

Opublikowano

Odpal bota to w 7 wbijesz nawet (bez boostów) :P Dasz radę jeśli będziesz sporo grał.

Opublikowano

Jeżeli do wbicia 30 lvl faktycznie trzeba ~270 gier to w ~55 dni się wyrobisz grając dziennie 5 gier

Opublikowano

Odpalaj sobie Bota na Sorake w nocy, kolega sie nie skapnie a wbijesz w nie caly miesiac =) 

Jak nie to jesli chcesz wygrac zaklad kup sobie jakas wyjebana postac Kata/Yasuo I graj na Bolu dla szybkich Winow ;p ( 20 Surr Gg report my noob team feed Kata/Yasuo ) :D

Powodzenia ci zycze.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeszcze powiedz mi, czy to będzie smurf, czy twoje pierwsze konto? Jak smurf to jaką miałeś dywizję?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...