Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zacinanie Sie Kompa

xantox1

Pytanie

Opublikowano

Mam sprawe bo mam laptopa Win7 4gb ramu 64 bit Itel® Core ™2 Duo CPU P8600 @ 2,40 GHz  2,40 GHz Karta graficzna :

Mam Dwie :

-NVIDIA Geforce 9400

-NVIDIA GeForce GTX 260M

Stery Aktualne.

I jak gram w lola to sobie pogram z 30 minut i mi sie laptop zatnie ze nic nie moge zrobic tylko go wylaczyc . A Czasami Siedze 5 Godzin i Nic sie nie dzieje . Przegrzewac Sie Nie przegrzewa Bo sprawdzalem Temperaturki , wentylatory przeczyszczane byly pasta wymieniona . A Podstawki to raczej nie potrzebuje bo to daje z 1*C . Prosze o szybka odpowiedz dzieki.

Powiem Ci , jaki smak ma zdrada ,

Kłamstwo - otwórz drzwi , tam szatan .

Bagno - Wielu to odpowiada

Znaaam to - Nie tylko z Opowiadań !

Diox < 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

włącz go i przejdź w zakładkę scan odznacz quick scan i przeskanuj. jak nic nie wykryję to nie dawaj ss'a. 

kiedy ostatni raz defragmentowałeś dyski, formatowałeś kompa?

Opublikowano

w takim razie czekam na ss'y z cristal disk info i hdtune.. i grzeczniej trochę, ciesz się że chce mi się tobie pomagać.

Moze To tak zabrzmialo ale nie mialo być obrazajace po prostu wkurza mnie to ze ludzie pisza to 100 razy chociaz w temacie jest napisane .

Diox < 3

Opublikowano

1*C ?

Ty chyba nie miałeś podkładki :)

Nie mówię o takiej za 10zł ...

Tylko o porządnej w granicach 100-150zł, mój kolega miał na lapku 98 stopni nie dało się go dotknąć z podkładką chłodzącą miał 43 stopnie ... Więc nie wpierdalaj, że obniża 1*C bo ze śmiechu padłem ...

Posmiac to sie z ciebie mozna Mialem podkladke za 150 zl i gowno mi dalo . UWAGA Jezeli Masz NIE WYCZYSZCZONE WENTYLATORY & PASTA NIE BYLA SMAROWANA Z 10 LAT TO CO TY WYMAGASZ TO JASNE ZE WTEDY PODKLADKA POMOZE , Wiec ty lepiej nie wpierdalaj.

Daj screena z programu Cristal Disk info i HDtune (dla porównania) pokaż temperatury przy pomocy HWmonitor.

Pisalem W temacie ze sprawdzalem temperatury i są w normie wiec komputer sie nie przegrzewa czytaj ten ****** temat . A nie piszesz posty bez czytania dokladnie tematu.

Diox < 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...