Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na Metin2.PL

zix-u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem!

Więc przejdę od razu do tematu w czasie świąt dobiłem moja postacią na PL (Sura WP) 90 LVL.

Ale po tym morderczym biciu odechciało mi się grać na PL , później miałem sesje a teraz mam ochotę troszkę na tym naszym PL pograć.

Gram na serwerze Wetar i latam po tych mapach nowych i nie wiem co bić ,zazwyczaj natrafiam na Metiny 105 które schodzą zdecydowanie dłużej niż inne a dropem w mojej opinii się specjalnie nie różnią. Chciałbym  zapytać które metki najlepiej bić i na której mapie oraz które bossy są w miarę do ubicia- daje radę Agresowi czy jakoś tak.

Opublikowano

Spróbuj udać się na mapę 'Przylądek Smoczego Ognia' bądź 'Góry Grzmotu' i tłuc metki.

Do tego na tej mapie spotkasz bossy, z których też jest ładny drop.

Poza tym możesz chodzić na każdą z map 90 i po kolei wybijać raz metki, raz bossy.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Chodzi o to ,że jak bije metki 105 bije je zdecydowanie dłużej niż inne i są cięższe respy.

Dlatego chcę wiedzieć które metki waszym zdaniem są najłatwiejsze do ubicia oraz czy jakiś boss prócz Agresa jest dosyć łatwy bo inne bosy które biłem np Polifem sa mega ciężkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...