Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

stalko

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem wczoraj grałem na kompie i wiatraczek w karcie graficznej strasznie głośno zaczął  chodzić od razu wyłączyłem pc.odłączyłem karte i podłczyłem i działało . Wieczorem włączam komputer grałem chwile może 2 h i nic sie nie działo . Skończyłem wyłączyłem pc . Włączam go po 1h szukam filmu na google i nagle wiatraczek strasznie głośno zaczął głośno chodzić. Wyłączyłem go i potem już nie mam w ogóle obrazu na monitorze ani jednym ani drogim.  Wyłączyłem go znowu i wyciągłem  kartę odczepiłem od niej zasilanie i kable od monitorów i dalej buczy ale niema piknięcia bios ani monitory nie działają.

Karta graficzna gtx 550 ti 

Procek fx buldożer 6 rdzeni 3.9

płyty głównej nie pamiętam ale jesli trzeba to poszukam nazwy 

Proszę o szybką pomoc 

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj moc i model zasilacza. A po za tym to najlepiej jak byś po prostu wziął inną kartę i zamienił ją z obecną, by sprawdzić czy zadziała czy nie.

Opublikowano

Ten zasilacz jest z czarnej listy i dobrze by było go zmienić. A teraz najlepiej jak byś pożyczył od kogoś dobry zasilacz z białej listy. Bo z tym zasilaczem to nie wiadomo i to on może być przyczyną. Lecz bez sprawdzania poszczególnych części na innych sprawnych to nic nie będzie dokładniej wiadomo.

Opublikowano

Nie wiem jak to możliwe ale zresetowałem biosa nic to nie dało chyba i odłączyłem ramy i podłączyłem i działa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...