Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

Kiszony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec problem jest taki: ostatnio na stronce jakis debil dodal "hacka" do wr. Ja go pobralem odpalam a tam jakies "JEBAC HACKEROW!" i pedaly ale nie wazne. Chodzi o to ze po tym przestal mi dzialac internet(teraz jestem na 2 kompie) Nie wiem czy ma to cos wspolnego ale firewall sie wylaczyl i nie bardzo chce sie wllaczyc. Prosze o pomoc!!!!!!!!! Bedzie 5*! z gory thx :) GG:6673807

Ogólnie jak by internet nie dzialal ale to nie wina internetu tylko komputera :( HELP!

Wyglada to tak:

wfrara.png

Opublikowano

hmm a nie masz zmienionego ip na jakies inne

moze on dal jakis plik co zminia ip

hmm dziwine to wyglada

popatrz a w innej przegladarce net ci chodzi??

temat powinienes napisac w pomocy technicznej ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

też to pobrałem i miałem to samo co ty wczoraj formatowałem kompa i wszystko działa wydaje mi sie że innej możliwości nie ma

To samo mialem format koma pomogł bo deinstalacja neostrady nie pomogla

Opublikowano

Jest też inny sposób

Przywracanie systemu z 2-3 dni

A jak to zrobic?

EDIT:

Juz cofnolem zobaczy sie czy bedzie dzialac ale masz 5* ;)

Opublikowano

jak chcesz przywrucic stan systemu wchodzisz : start / wszystkie programy / akcesoria / narzedzia systemowe / przywracanie systemu.

to wszystko mam nadzieje ze sie odwdzieczysz i dasz chociaż + xD :rolleyes:

veteran961.png

8a9c600bfd6c4df69ecd040.gif

e65039f3c3ca42118c087e6c27150d6a.0.gif

Opublikowano

1. Start > wszystkie programy > akcesoria > przywracanie systemu :D

2. mialem to samo i przywracanie zajelo mi 2 min i wszystko bylo ok

3. jak dzialac nie bedzie przywracanie ( raczej pomoze ) to pisac znam inne rozwiazania Jak bedzie dzialac + albo 5 okii ?

metin sorki nie zauwazylem ze dodales Sry bardzo

Opublikowano

1. Start > wszystkie programy > akcesoria > przywracanie systemu :D

2. mialem to samo i przywracanie zajelo mi 2 min i wszystko bylo ok

3. jak dzialac nie bedzie przywracanie ( raczej pomoze ) to pisac znam inne rozwiazania Jak bedzie dzialac + albo 5 okii ?

metin sorki nie zauwazylem ze dodales Sry bardzo

Jednak to nie pomoglo moglbys powiedziec cos wiecej o tych "innych rozwiazaniach"?

Opublikowano

hahahaha pomyslalem zarowno o przywracaniu systemu jak i o kumplach informatykach :D :D jesli ktos jest taki kozak niech to odpali i niech sie pochwali ze rozwiazal problem hahaha JEBAC HAKEROW!!! Jestescie za ciency zeby pojac to co wam zrobilem z kompem!

Pocwicznie cioty!!!!!!!!!!! MOZE TO WAS CZEGOS NAUCZY C*PY!!!!! prawie 100 osob sie na to nabralo. Kolejna wersja bedzie jeszcze lepsza tak zebys nie napisali na forum ze hck nie dziala :D:D:D

PODRO CIOTY!!!!!!!!!!!!!!!

LostMission POWER!!!!!!!!!

Opublikowano

knur3k pozdro ciota jestes ty

i nikt wiecej

hmm no niektore osoby sie nabraly

ja nie mam z tym problemu

mozesz sobie i cos robic sciagne to i co?? gowno bedziesz mial satysfakcje ze za 15 minut bede mial wszystko spowrotem dobrze

mam informatyka ktory naprawia mi kompa i wiesz opotrafi wiecej niz twoj mamy mozdzek i twoich informatykow

a jak nawet by nie to kupie sobie nowy

hmm ... nie ma z tym problemu

wiec wypierdalaj z tego forum frajerze wyruchany

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

hahahaha pomyslalem zarowno o przywracaniu systemu jak i o kumplach informatykach :D :D jesli ktos jest taki kozak niech to odpali i niech sie pochwali ze rozwiazal problem hahaha JEBAC HAKEROW!!! Jestescie za ciency zeby pojac to co wam zrobilem z kompem!

Pocwicznie cioty!!!!!!!!!!! MOZE TO WAS CZEGOS NAUCZY C*PY!!!!! prawie 100 osob sie na to nabralo. Kolejna wersja bedzie jeszcze lepsza tak zebys nie napisali na forum ze hck nie dziala :D:D:D

PODRO CIOTY!!!!!!!!!!!!!!!

LostMission POWER!!!!!!!!!

Stul pysk smieciu gdybym cie spotkal na ulicy tak bym ci wpierdolil ze by cie rodzona matka nie poznala -.-

Opublikowano

Przejebane to gowno wylacza firewalla i duzo wiecej innych gowien oraz kasuje 50% plikow z C:/Widnows nie ma innej opcji niz format ;/

Nowicjusz
Opublikowano

Kiszony sprawdz dokladnie czy przywrociles system sprzed sciagniecia tego ''hacka'', mialem identycznie! Przywrocilem system i smiga. Jaki masz system ? XP, 7, Vista?

WarRock to Ja i pozostali gracze :D !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...