Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road2Diamond, czyli jak wbić diament gragasem

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w sumie z nudów postanowiłem podzielić się z wami moim patentem, zamierzam wyjść samym gragasem do diamentu (unless picked/banned), na moim smurfie rzecz jasna. :D
Grać rankedy zacząłem dosłownie kilka dni temu, po przydzielających grach (czyt. 10 pierwszych win'ów) [ W/L = 8/2 ] trafiłem do Silver II.

potem natychmiastowo do Silver 1, następny dzień promo do golda, a wczoraj wpadł gold :rolleyes:

No to może tyle będzie tego, parę ss'ów.

x1YSmj4.png

q8UPKM7.png

Oczywiście ss'y będę dodawał w ramach większych awansów, zamieszczać je będę w komentarzach bodajże.

Drugi ss odnosi się oczywiście do tego, że z Gold V lecę do Gold III, a potem Gold I i mamy promo do platynki :D (MMR znacznie spadło = lecę po jednej dywizji)

I tutaj też pojawia się mała "ankieta", jak sądzicie, uda mi się osiągnąć cel w ciągu pół roku?

No to będzie na tyle, jeżeli ktoś życzy sobie śledzić moje postępowania zapraszam serdecznie:

http://www.lolking.net/summoner/euw/36070484#profile
Opublikowano

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem i będę miał ziomka do duo to się okaże. :D

@Edit:
Do końca tygodnia minimalnie pocisnę do gold 1, ale to naprawdę takie skrajne minimum.

Ale znając mój zapal do gry maksymalnie wbiję promo do platyny po czym poleci kilka dropów :D no cóż. yolo

Opublikowano

Nerfy srerfy, jeżeli tylko będzie miał dalej takie agresywne early to nie widzę problemu, nuke'i na adc'ków zapewne będą niezmienione więc też jest okej.
Pożyjemy zobaczymy :D

Opublikowano

Jaki bierzesz pierwszy skill?

Oplaca sie brac E pierwsze a potem W i leciec po First blooda? D:

Play to have fun, not to win.

Opublikowano
Opublikowano

@Up:
No to wszystko zależy od duo :)

Jaki bierzesz pierwszy skill?

Oplaca sie brac E pierwsze a potem W i leciec po First blooda? D:

Otóż tak, osobiście zaczynam z E, następnie cisnę w Q, zazwyczaj przed drugim level'em staram się wbić w ziomka przynajmniej raz z E, przy czym zawsze dzięki creep'om wygrywam trejda, no i tam kilku auto atakom. :)
No i zazwyczaj na drugim z Q i E ładuję się w typa, ignite i first blood nasz. A jeśli wbije jungler to czekam do trzeciego, ostatecznie szóstego i całe kombo leci <3

Opublikowano

Z Gold V do III łatwo jest wbić no tylko , że koledzy w platynie patrzą na mape a ci z golda czasami też a silver to już wogóle porażka.Ja obecnie jestem w gold V i wychodze do IV a potem to już tylko w góre.Bo w goldzie co trzeci to troll :D.                G R A T K I ;p

LyksioZlodziej_eune_115_4_text.png

Opublikowano

Mogę się założyć że w Goldzie będziesz siedzieć do połowy roku (Maj-Czerwiec).

Ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Mogę się założyć że w Goldzie będziesz siedzieć do połowy roku (Maj-Czerwiec).

Ale życzę powodzenia.

Nah, golda akurat boję się najmniej. Największą obawą jest Plat V -> Plat III.

Opublikowano

Nah, golda akurat boję się najmniej. Największą obawą jest Plat V -> Plat III.

Zanim dojdziesz do platyny, to będziesz dostawać już w granicach +15/+20, a wtedy nie przeskoczysz o dwie dywizje ;)

8372383248.png
Opublikowano

Okej, wracam po krótkiej przerwie spowodowanej czekaniem na dostawę nowej myszki..

Trochę obsuwa, ale jest. Oczywiście zapomniałem z tego wszystkiego zrobić ss'a prosto z Queue, no ale cóż..

I jednak wszedł jump z Gold V do Gold III, ciekawe :)

ARhfuWe.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No hejeczka mordeczki, dawno mnie tu nie było :D

Tak się męczyłem cały czas na 70 pkt aż w końcu udało się wbić to promo, prawdopodobnie do gold 1.

fz3yVeP.png

Macie skrynsza, a ja lecę cisnąć dalej, rezultaty za jakieś 2 do 3 godzinek, cya!

@Edit:

Dwie godzinki później:

gOTUZlX.png

Szkoda, że nie gold 1 tho :(

Opublikowano

W Platynie 1 raczej bedziesz zgubiony, reszta jest... Banalna. Szkoda ze ja nie moge grac, bym sie poscigal kto pierwszy do challengera: [ Powodzenia !

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Powodzenia, ale Platyna to jest piekło. Pełno boostowanych zer. 

Opublikowano

No niestety, ale to wygląda tak, że każda V'ta i IV'ta dywizja, nawet w diamencie - to po prostu bronze.

Taki ścieki wszystkich lig.

@2xUp:

Co do wyścigów to ja nie za bardzo, czasem samo zabranie się za grę potrafi mi zająć z tydzień :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

qw3gWmW.png

Okej, okej.. Wracam do gry, niestety o Gragas'ie muszę zapomnieć... Przyczyny chyba wszystkim są znane, riot mnie po prostu trolluje, od zawsze xD

Dzisiaj/Jutro platynka. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...