Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w konkursie ;)

wa1tor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zajmie Wam chwilkę i mi bardzo pomoże, liczę na Was koledzy i koleżanki :) Jeśli nie chce Ci się czytać tego niżej, po prostu kliknij w ten link i zaraz pod filmami na tej stronie jest sonda, zagłosuj na klucze :D i naprawdę mi pomożesz :D

Witam. Wysłałem film na konkurs filmoteki szkolnej "akcja". I z niecałej setki filmów 10 najlepszych rzekomo filmów wytypowało jury. Niestety nie rozstrzyga to całkowicie konkursu, lecz przekazuje te 10 filmów to sondy internetowej. Dopiero teraz zauważyłem wyniki i załapałem się. Od 14 już sonda chodzi. Nabrali troszkę już głosów a ja właśnie zaczynam. Nie lubię strasznie takich sond bo jest to na zasadzie kto ma więcej znajomych. Więc zwracam się do Was z prośbą o pomoc w głosowaniu, oczywiście na mój film  :D  Chyba, ze ktoś nie będzie chciał, lecz wydaje mi się, że jest całkiem dobry z tej 10 więc. bardzo prosze o pomoc.

Pod tym linkiem znajduje się sonda. Zaraz pod filmami się ona znajduje, tylko nie pomylcie z sondą odnośnie konkursu recenzji.

Z góry ogromnie dziękuje i na pewno jak będzie okazja lub prośba z Waszej strony to się odwdzięczę.

d94fce7fbcebf04e.jpg
Opublikowano

Dziękuje :) Liczę na więcej, musze dogonić skubańców bo oni od 14 lutego już głosują a ja dopiero zobaczyłem :/  Ale damy radę :D

d94fce7fbcebf04e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...