Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania związane z Paccem

REq94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Planuje w piątek zakupić pacc i chciałbym zacząć grać na Guardii, tzn. Mam już założoną postać, knight 14lvl aktualne skile 54/52.

I mam kilka pytań związanych z paccem.

1. Jaki mniej więcej wbije mi skill przez miesiąc?

2. Co polecacie robić przez pierwsze dni pacca? (Gdy będe ustawiał już knighta na skill, to prawdopodobnie innym charem bede sobie grał aby korzystać)

Aktualne EQ (Knight armor, Zaoan Legs, Dragon Shield, Warrior Helmet, boots, Steel Axe) w banku jakies 3k.

// Z góry dzięki za pomoc!

PS. Pierwszy raz będe kupywał pacca, także każda opinia się przyda :)

Opublikowano

1. Przez miesiąc wbijesz skille coś koło 80/75 może troszkę większe. Shielding mniejszy bo idzie wolniej niż Sword.

2. Warto porobić sobie parę questów. Postman, Quest żeby mieć dostęp na Yalahar, potem możesz pobawić się w taski żeby sprzedawać loota itd. Na Paccu masz MNÓSTWO możliwości i do tego wszystko czego szukasz jest w necie. Ja też kupiłem pacca prawię miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony i jak czegoś nie wiedziałem to od razu google i wszystko było jasne. Jeśli masz kasę to kupuj :)

PS.: to tylko moja opinia, poczekaj na wypowiedzi innych :D

graphic.png

Opublikowano

Dzięki wielkie, to jestem w szoku, że aż taki skill wbije :D

Wbijesz większe, ja miałem 82 po 14dniach offline trainingu.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Ale 82 wbil ci na start jak zrobiles postac, czy jak miales powiedzmy 50/60 skilla? wgl mowisz o knighcie? bo mi chodzi o knighta :P

Opublikowano

Ale 82 wbil ci na start jak zrobiles postac, czy jak miales powiedzmy 50/60 skilla? wgl mowisz o knighcie? bo mi chodzi o knighta :P

Mowię o knighcie, a ze skillem zaczynałem na oko coś jak ty.

sybga.png

Opublikowano

Mowię o knighcie, a ze skillem zaczynałem na oko coś jak ty.

To nieźle, jutro po szkole polece po paysafecard za 50zł. Co polecasz w 1 dzien zrobic? majac takie skille eq i tyle kasy? odrazu na offline? aby wbil z 65/65?

Opublikowano

To nieźle, jutro po szkole polece po paysafecard za 50zł. Co polecasz w 1 dzien zrobic? majac takie skille eq i tyle kasy? odrazu na offline? aby wbil z 65/65?

Ja bym poszedł bocić rotwormy liberty bay, a na noc i rano training.

sybga.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...