Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prace nad projektem Player (the Seven).

Dot.Net

Exp rate  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Exp rate, sp rate:

• Exp rate 1x , Sp rate 2x
      10
    • Exp/Sp 2x
      2
    • Exp 2x Sp 4x
      14
    • Exp 3x Sp 5x
      77
  2. 2. Cap:

• 80 Eu/Chin
      9
    • 90 Eu/Chin
      18
    • 100 Eu/Chin
      48
    • 80 Chin
      10
    • 90 Chin
      6
    • 100 Chin
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up: sadzac po nicku i stylu wypowiedzi masz maksymalnie 13 lat. Nie krytykuj bezcelowo. Napisal, ze projekt ma przerwe, a nie koniec. Pomysl zanim cos napiszesz.

Opublikowano

no zycie :P cieszy mnie jego fail, nie bedzie kontyunacji jakze zalosnego projektu wyimaginowanego w glowie. 

A po twoim nicku sadze ze nie mozesz sadzic, ze po moim nicku mozna sadzic . ok?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Nie smiej sie dziadku z czyjegos upadku. Nienawidze ludzi ktorzy smieja sie z niepowodzenia innych. Ostatniego zdania nie jestem w stanie zrozumiec.

Opublikowano

to osadz je sadzacym tonem po moim sadzacym nicku

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 5 tygodni później...
Opublikowano

rofdzio grałęm tylko na 1 twoim serwerze czyli lifesro który szybko padł więc się nie wypowiadaj...

no to czekam i zobaczymy co wyjdzie z tego projektu

Opublikowano

na chwile obecną prace zostały wstrzymane, dostałem zlecenie na program biurowy.

O zmianie sytuacji będe informował na bieżąco i projekt zostanie wznowiony po zakończeniu zlecenia.

Przeczytaj chociaż cały temat. Life Sro padł szybko? W porównaniu z tym ile dzisiejsze servery stoją to stał bardzo długo ;]

TIOiE.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to nie dało się zrobić innego x dla sp i exp, co sie dało to wyłącznie zmniejszyć potrzebne sp na skille i mastery, ale nie pamiętam już dobrze bo od czasów Lyssy w tym nie siedziałem ;p.

A moja propozycja to 

x4 

90 Cap eu/chn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...