Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rangami na serweze 1.7.2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem z rangami. Moj nik swieci sie na czerwono jak ustawialem. Do rang uzywam permissionsex

dam ss. Mam wgrany azrank 1.2.5 gdy che dodac range to pisze  error when setting group

Pilne za pomoc daje Like !

post-1111140-0-74348100-1392833211_thumb.png

post-1111140-0-61357900-1392833218.png

post-1111140-0-00351600-1392834124.png

post-1111140-0-00412300-1392833239.png

Opublikowano

Ja mam również PermissionsEx i powiem ci, że może to być spowodowane tym, że robisz to w configu (tak przypuszczam). Ja niczego nie robiłem w configu, wszystko wpisywałem na serwerze poprzez komendy.

Komendy:

Tworzenie nowej rangi - /pex group <nazwa rangi> create

Dodawanie do rangi uprawnień - /pex group <nazwa rangi> add <uprawnienie>

Dodawanie koloru rangi - /pex group <nazwa rangi> prefix <kolor> (przykład /pex group Gracz prefix #4)

Ustawianie dziedziczenia rang (np. VIP ma miec takie same prawa jak Gracz i cos tam jeszcze) - /pex group <nazwa rangi> parents set <nazwa rangi> (np. /pex group VIP parents set Gracz)

Polecam :>

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja mam również PermissionsEx i powiem ci, że może to być spowodowane tym, że robisz to w configu (tak przypuszczam). Ja niczego nie robiłem w configu, wszystko wpisywałem na serwerze poprzez komendy.

Komendy:

Tworzenie nowej rangi - /pex group <nazwa rangi> create

Dodawanie do rangi uprawnień - /pex group <nazwa rangi> add <uprawnienie>

Dodawanie koloru rangi - /pex group <nazwa rangi> prefix <kolor> (przykład /pex group Gracz prefix #4)

Ustawianie dziedziczenia rang (np. VIP ma miec takie same prawa jak Gracz i cos tam jeszcze) - /pex group <nazwa rangi> parents set <nazwa rangi> (np. /pex group VIP parents set Gracz)

Polecam :>

Dzięki za pomoc, zastanawiałem się jak stworzyć rangi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...