Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

Krochy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z szybkością pobierania aktualizacji. Pożyczyłem od kumpla resident evil, chcę zainstalować i jest jakaś aktualizacja 120mb no to włączam, żeby pobierało a tu czas oczekiwania dochodzi do 4000 minut i rośnie dalej, wut ? :O Dodam, że ostatnio mam jakieś z tym problemy, konsolkę kupiłem nie dawno. Czasem mnie wypisuje z konta, nie dawno mi urywało podczas aktualizowania systemu PS3 4.55, lecz za kilkukrotną próbą się udało.

Łącze się bezprzewodowo z internetem, siła połączenia 90%

Załączam zdjęcie wyniku szybkości neta:

post-693309-0-47530900-1392832732.png

Opublikowano

Więc tak, mamy środę czyli jak co tydzień aktualizację sklepową, w tym czasie to norma, że serwery są obciążone i wszystko może pobierać się dość wolniej niż zwykle.

Połącz się przewodowo z konsolą i sprawdź jak wygląda sytuacja.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Więc tak, mamy środę czyli jak co tydzień aktualizację sklepową, w tym czasie to norma, że serwery są obciążone i wszystko może pobierać się dość wolniej niż zwykle.

Połącz się przewodowo z konsolą i sprawdź jak wygląda sytuacja.

Sprawdzę przewodowo jutro na spokojnie, bo mam trochę nie wygodną sytuację z przewodowym połączeniem z konsolą, dzięki za info o tej środzie przyda się

@edit

Okazało się, że musiałem zresetować tylko router i modem. Dzięki za pomoc tak czy siak. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...