Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyMail

Vayner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej wysłałes cos o bombie w kauflandzie bo mówili cos w radiu ze jest xD

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Wersja 4.0 już jest do pobrania!

wprowadzono zmianę designu,
opcję zapisania/otwarcia maila, zmiany czcionki, zmiany koloru czcionki, button fanpage, inne opcje oraz drobne poprawki

@down

masz rację, dlatego napisałem w temacie że nie ponoszę odpowiedzialności za takie czyny bo poprostu

robienie czegoś takiego jest totalnym kretyństwem.

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Wiele osób korzysta z programów typu Tor itp ale jak gdzieś kiedyś czytałem jakiś artykuł to ~70% ma go źle skonfigurowanego. Moim zdaniem i to dobrze ponieważ jeżeli "X" osoba chce dla jaj wysłać fałszywy alarm do jakiegoś budynku to niech poniesie tego konsekwencje tej zabawy. A potem są pytania przecież się zabezpieczyłem, jakim sposobem mnie wykryli itp. Instalacja samego TOR-a bez konfiguracji to jak używanie zwykłej przeglądarki bez zabezpieczeń. Dąże do tego że, nie warto wysyłać takich alarmów; mam nadzieje że, złapią tego kolesia jeżeli to jest prawda. Wiele osób niewie jak zaburza czynność jednostek ratowniczych jeżeli dana miejscowość ma 3 karetki a jedna musi wyjechać akurat do fałszywego alarmu kiedy mogła by się naprawdę przydać w prawdziwej akcji.

Opublikowano

Nie mogę doszukać się informacji w czym jest to napisane, lub jej nie ma, a więc w czym jest to napisane?  :D

vb.net

Poprawiłem nieco oprawę graficzną, ale nie mam pomysłu co dodać teraz... Ktoś pomoże?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Możesz dodać stopkę, którą można sobie zapisać by za każdym razem nie pisać ? 

Jest już opcja zapisu w wersji 4.0...

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Następnym razem, gdy robisz jakiś program, to pomyśl. Nie używaj serwera o2, bo jest za słaby. Użyj gmailu

Po drugie, kod jest tak zasyfiony że aż oczy bolą.

Przy 30 sekundowej operacji dostałem login i hasło do tego o2 ; 

iyvekz.jpg

Linijek kodu i funkcji miliony, a wystarczył jeden textbox, jeden button, i 5 linijek kodu

Opublikowano

Następnym razem, gdy robisz jakiś program, to pomyśl. Nie używaj serwera o2, bo jest za słaby. Użyj gmailu

Po drugie, kod jest tak zasyfiony że aż oczy bolą.

Przy 30 sekundowej operacji dostałem login i hasło do tego o2 ; 

iyvekz.jpg

Linijek kodu i funkcji miliony, a wystarczył jeden textbox, jeden button, i 5 linijek kodu

Wszyscy wiemy że do kodu w visual basic łatwo się dostać dlatego nie bez powodu założyłem specjalnie nowego maila na którym prawie nic nie ma ^^

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...