Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyMail

Vayner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1392835030-U1100017.png

Strona projektu: w budowie

Działanie: Wpisujesz tytuł, treść wiadomości oraz oczywiście

e-mail osoby do której chcesz wysłać.

Po wysłaniu przyciskiem "wyślij" przychodzi do osoby

której podałeś e-mail, z treścią

i tytułem napisanym przez Ciebie ([email protected])

Download: (4.0)

https://www.dropbox.com/s/9z00d512g1lk0ir/SkyMail%204.0.zip

Skan (0 wirusów):

https://www.virustotal.com/pl/file/e024f4b8fb2768c46dd156816b2b6abddab539bffe1c873023a717507d0ebd4f/analysis/1392829054/

Zrzut ekranu z wersji 4.0:

ro-sybskasneqqyfvxidhoy.jpg

gm-uijrdbcxvxihbjpvwyay.jpg

Changelog:

20 luty 2014r - wersja 4.0 poprawa designu, wprowadzono
opcję zapisania/otwarcia maila, zmiany czcionki, zmiany koloru czcionki, button fanpage, inne opcje oraz drobne poprawki
19 luty 2014r - wersja 2.5 poprawa designu
19 Luty 2014r - wersja 2.0
19 luty 2014 - wersja 1.0: "PREMIERA"

UWAGA!

ŻEBY ZALOGOWAĆ SIĘ DO PROGRAMU WPISZ NASTĘPUJACE DANE:

LOGIN: dev

HASŁO: dev

nie biorę odpowiedzialności za wysłane maile typu "Podłożyli bombę xx"

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Wiesz co? Wydaje sie bzdurny ale w sumie jest taki lekki ze fajniej sie go chyba odpala niz jakies rozbudowane programy pocztowe, logowanie sie do przegladarki i wgl. :) zobacze jak wejde na kompa :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wiesz co? Wydaje sie bzdurny ale w sumie jest taki lekki ze fajniej sie go chyba odpala niz jakies rozbudowane programy pocztowe, logowanie sie do przegladarki i wgl. :) zobacze jak wejde na kompa :D

hehe , spoko :)

W aktualizacji mam zamiar dodać więcej "odbiorców".

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Dodałem do downloadu aktualizację 2.0!

A ona wprowadza:

- Możliwość wysłania maila do dwóch odbiorców na raz!

- Zmieniony język na Angielski

- Muzyczkę

- Poprawę buttona

@down

report

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Dodałem do downloadu aktualizację 2.0!

A ona wprowadza:

- Możliwość wysłania maila do dwóch odbiorców na raz!

- Zmieniony język na Angielski

- Muzyczkę

- Poprawę buttona

@down

report

Również dostajesz reporta, to są pogaduszki a nie pokaż swój beznadziejny program.

P.S. polecam zainstalować gentoo jakkolwiek zobfuscatować swoją aplikacje.

Opublikowano

Również dostajesz reporta, to są pogaduszki a nie pokaż swój beznadziejny program.

Nie wiedziałem że zły dział. Proszę o przeniesienie.

PS: beznadziejny to jesteś Ty, ja przynajmniej coś robię i się uczę. Nie mam zamiaru się kłócić z jakimś gimbusem, dowidzenia.

Przepraszam wszystkich, dałem zły download! Już poprawione ;) hasło i login też zostały zmienione!

@down

napisz, powodzenia ;)//Możesz stąd wyjść? Napisałem ten temat żeby udostępnić swój program

nie obchodzi mnie co Ty umiesz zrobić a co nie.

Każdy uczy się na czymś innym, jak bym zrobił launchera majngówna też byłoby źle,

przeglądarka... Też źle, spambot również źle, to jak mam się kurwa uczyć?

Każdy kiedyś zaczynał, nikt odrazu nie jest super ekstra zaawansowanym programistą. Pozdro

//Nic Ci nie kazałem napisać, kazałem Ci jedynie stąd wyjść.

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Nie wiedziałem że zły dział. Proszę o przeniesienie.

PS: beznadziejny to jesteś Ty, ja przynajmniej coś robię i się uczę. Nie mam zamiaru się kłócić z jakimś gimbusem, dowidzenia.

Przepraszam wszystkich, dałem zły download! Już poprawione ;) hasło i login też zostały zmienione!

Imo też jest beznadziejny, napisałbym taki w 5 minut xD

@up

Chwila, zainstaluje tylko VStudio :3

@up

Przed chwilą kazałeś mi napisać, zdecyduj się wkońcu.

Opublikowano

Wez zmien kolor zoltego fonta, na fonie nie moge nic przeczytac (biale tlo) :)

To nie jest takie dno... Zamiast logowac sie do poczty albo odpalac jakis wielki program wlaczasz to gowienko, wybierasz nadawce, piszesz proste i fajne :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To nie jest takie dno... Zamiast logowac sie do poczty albo odpalac jakis wielki program wlaczasz to gowienko, wybierasz nadawce, piszesz proste i fajne :D

Zmienione

Pracuje nad nowym wyglądem!

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Poza tym koles na tym doskonali skill programisty :D

Opublikowano

No rzeczywiście, zamierzasz wysyłać do kogoś maila przez jego program? Na 100% autor czyta wszystkie wysłane maile.

Opublikowano

Mam pomysl! Moglbys z tego zrobic zajebisty komunikator bazujacy na mailu! Gdyby ktos odpisal na maila, tworzylby sie czat wysylany mailami. Bez zakladania kont i hasel! Odpalasz i masz :D

Opublikowano

Aktualizacja 2.5!

- Wprowadzono poprawę designu!

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Plik jest rzadko pobierany i może być niebezpieczny hmmm....  :ninja:

Hm, klikam send i gówno? 

Opublikowano

Plik jest rzadko pobierany i może być niebezpieczny hmmm....  :ninja:

Hm, klikam send i gówno? 

Czasami są takie komunikaty (lol)

Klikasz send i gówno... Może wpisujesz zły adres e-mail odbiorcy? Mi i innym wszystko działa ;)

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Znalazłem buga xD

Mianowicie, kiedy wpisuję swój adres nic się nie dzieje; aby wiadomość przyszła muszę... wpisać swój adres w dwa okienka- addres 1 i addres 2, bo inaczej nie przychodzi :D 

Opublikowano

Program powiem tak.. na huj. Ale zawsze to ułatwione wysyłanie maila. Ja bym dodał jakąś skórkę, może radio, emotikony, obrazki takie małe.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Ej śmiesznie będzie jak powysyłam z tego maila kilka powiadomień o bombie ?

Będzie zajebiście śmiesznie!

Nie róbcie czegoś takiego.. ;x

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Programy typu spam na mail lub na fony nie można używać do spamowania innych maili bez ich zgody. Jest to czyn karalny, możesz to robić jeżeli otrzymasz zgodę od danej osoby. Nie pamiętam jaki to paragraf ale jak kogoś to interesuje to poszukam. Powiązanie ma to z stronami internetowymi gdzie zgadzamy się na otrzymywanie korespodencji na mail.
Po drugie, program nie jest skomplikowany kiedyś robiłem ale w vb6 gdzie było to trudniejsze. Teraz to importujesz przestrzeń system.net.mail i uzupełniasz klasy. Ale jak na program dla początkującego to nawet. Jeśli chesz coś fajnego zrobić to zrób prowizoryczny teamviewer; jest też prosty przechwytywanie obrazu do image i przechwytywanie ruchu myszki z obrazka do clienta.

Opublikowano

Programy typu spam na mail lub na fony nie można używać do spamowania innych maili bez ich zgody. Jest to czyn karalny, możesz to robić jeżeli otrzymasz zgodę od danej osoby. Nie pamiętam jaki to paragraf ale jak kogoś to interesuje to poszukam. Powiązanie ma to z stronami internetowymi gdzie zgadzamy się na otrzymywanie korespodencji na mail.

Po drugie, program nie jest skomplikowany kiedyś robiłem ale w vb6 gdzie było to trudniejsze. Teraz to importujesz przestrzeń system.net.mail i uzupełniasz klasy. Ale jak na program dla początkującego to nawet. Jeśli chesz coś fajnego zrobić to zrób prowizoryczny teamviewer; jest też prosty przechwytywanie obrazu do image i przechwytywanie ruchu myszki z obrazka do clienta.

Pierwotnie program nie ma służyć do spamu, pracuję nad nową wersją gdzie to wszystko będzie można wybrać w opcjach.

To jak ktoś będzie korzystał z niego to już mnie nie interesuje :D

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Nie -_- I tak beda wiedziec ze to jaja

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Nie -_- I tak beda wiedziec ze to jaja

A kogo to obchodzi czy to jaja czy nie. Wyślij spam do jakiejś większej firmy a prawdopodobnie odpowiedzą ci poprzez urzędników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...