Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam problem z pluginem SG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem z SG. Ponieważ gdy gramy (w 2-3) to po zabiciu osoba zostaje na arenie i dostaje swoje EQ + EQ z SG albo tp ją do lobby (tak bym chciał). No, ale jak zostanie na arenie to gdy  napisze /sg leave arena się nie restartuje i wtedy po ok. 5 min. serwer wyłącza (o ile wcześniej sam nie zresetuję).Moje pluginy to: AuthMe, AutoMessage, AutoSaveWorld, ChestShop, ClearLag, CombatLog(Mam drugi świat zrbiony pluginem MVC i w ComabatLogu mam wyłączony ten świat i raczej on nie przeszkadza), Essentials, HealthBar, iConomy, LWC, MinerResetLite, MotdManager, Multiverse-Core, MyComand, OtherDrop, Paintball, PermissionEX, QuickTrade, ScorebardsStats, ServerSigns, Skript, Sojusz, TreeAssist, WorldEdit i Worlduard. Błagam POMÓŻCIE

Opublikowano

Podaj ten plugin do sg sprawdzę co się da zrobić (Linka podeślij skąd ściągałeś) 

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...