Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karta graficzna do 500zl?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem krotko: mam skladaka, komputer domowy kupiony 4 lata temu z nieproporcjonalnymi komponentami i chcialbym wymienic karte graficzna bo na obecnym szrocie nawet TF2 dobrze nie dziala :D

Oto parametry:

-Procesor i5, chyba 2,4 ghz

-4gb ram

Karta graficzna..... Nvidia GeForce GTS 250 :( Przez to g... Mam kreski i artefakty w kazdej lepszej grze, a o normlnej grze na silniku VALVE Source moge zapomniec. Szukam karty, n ktorej moge se popykac na srednich detalach i proporcjonalnej lub nieco lepszej od reszty zestawu :D i wolalbym Nvidie niz ATI. Do 500 zl. Kazdej normalnej propozycji daje like ^^

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Powiem krotko: mam skladaka, komputer domowy kupiony 4 lata temu z nieproporcjonalnymi komponentami i chcialbym wymienic karte graficzna bo na obecnym szrocie nawet TF2 dobrze nie dziala :D

Oto parametry:

-Procesor i5, chyba 2,4 ghz

-4gb ram

Karta graficzna..... Nvidia GeForce GTS 250 :( Przez to g... Mam kreski i artefakty w kazdej lepszej grze, a o normlnej grze na silniku VALVE Source moge zapomniec. Szukam karty, n ktorej moge se popykac na srednich detalach i proporcjonalnej lub nieco lepszej od reszty zestawu :D i wolalbym Nvidie niz ATI. Do 500 zl. Kazdej normalnej propozycji daje like ^^

Dziwne, bo kilka dni temu w moim komputerze była ta sama karta i problemów z takimi tytułami nie było. 

Podaj model zasilacza, płyty głównej oraz procesora.

Opublikowano

To jest wydajnościowo zbliżone do 7750, więc sorry, ale do 500zł jest sporo lepszych kart.

Zasilacz pieprznal rok temu i kupilismy nowy, wiec mozna uznac ze jest młody :) tylko nie moge podac dokladnych parametrow bo siedze na fonie :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Bez tego ani rusz. To, że jest nowy nie znaczy, że jest dobry. Istnieje dość spora czarna lista zasilaczy, które nie trzymają napięcia oraz posiadają słabej jakości komponenty, co może negatywnie wpłynąć na żywotność nowego sprzętu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...