Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się spytać czy można kupić VIP konto BOL przez sms? Zauważyłem taką płatność za 30.75 PLN. Czy to naprawdę za taką cenę czy jest to jakaś ściema?

Opublikowano

Chciałbym się spytać czy można kupić VIP konto BOL przez sms? Zauważyłem taką płatność za 30.75 PLN. Czy to naprawdę za taką cenę czy jest to jakaś ściema?

pokaz tę stronę

Opublikowano

to prawda, Paymentwall po prostu nie pobiera prowizji.

daj linka bo nie wierzę. w płatnościach vipa obecnie nie można kupić za nic.

Opublikowano
Sorry, you don't have permission for that!
[#20X84]Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

?? co to ma być.

ps. vip za smsa jest dobrze :) to z paypala nie bede musial wydawac :)

Opublikowano

i tak nie będziecie mieć kaski na cass whooping noobskie brązy bo większość z was nie ma paypala!! haha no chyba że pw bo mam cracka hehe żart

Opublikowano

@UP was chce naciągnąć także nie dajcie się

dobra morda dzieciaczku

btw. szkoda , że dali bola za smsy i psc, teraz masa dzieci kupi i będzie to popular.

Opublikowano

Aktywacja vipa jest z automatu czy trzeba czekać?

@offtop 666 podstów <3

Automat, ale pamietaj o tym aby wylogować się z BoL'a. Jeżeli to nie pomoże (VIP się nie pokaze - usun folder Bol z %appdata%).

Opublikowano

Czy miał ktoś problem z płatnością przez SMS'a? Czekam już na ten kod ponad dwie godziny, i sms zwrotny nadal nie przyszedł, wszystko na 100% dobrze wpisane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...