Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uridium

jacenty502

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze was o to jak zbierac uri mam pol fe w leonovie nie zamierzam zmieniac statku a to uri na cdd

Nick: ⓉⒽⒺ ⓉⒺⓁⒺⓉⓊⒷⒾⓈ ⓅⓁ

Serwer: PL1

Firma: EIC

LvL: 15

Opublikowano

Dolacz do jakiegos klanu, najlepiej podaj serwer i firme .. Dolacz do klanu w Top 100/50 to ci pomoga..

Opublikowano

wątpię że klany w top 100 biorą osoby " pół fe " najlepiej misje rób ( małe nagrody ale zawsze coś ) bij devo , mordony , saimony i lordiakie jak statku nie chcesz zmieniać 

Opublikowano

no na pl2 sa takie klany nw czy na vru i eic sa ale na mmo sa, po kilka mocnych graczy z top 200/top 100 maja klany w top 100 zeby pomagac flaxom

Opublikowano

jeśli chcesz zbierać na cdd to polecam dobicie do lvla (jeśli nie masz) na którym pomożesz polecieć na 5-3 i zbierać pall energie, żeby zrobić zete. 500 cdd, 35k uri w dodatku może wpaść duużo powagi i klucze do skrzynek ;)  Ale to taka moja propozycja. 

Opublikowano

jeśli chcesz zbierać na cdd to polecam dobicie do lvla (jeśli nie masz) na którym pomożesz polecieć na 5-3 i zbierać pall energie, żeby zrobić zete. 500 cdd, 35k uri w dodatku może wpaść duużo powagi i klucze do skrzynek ;)  Ale to taka moja propozycja. 

kolejny amator , który nie robił zety 500 cdd haha dobry żart , 50 jak już , a nie 500 

Opublikowano

Jezeli zbierasz urke i masz statek jaki masz to boky na pvp ,najlepiej podwajacz zakup sobie  tak najszybciej uri nazbierasz a nie alieny .pozdro

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...