Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UWAGA! DROP ITEM HACK- SKRYPTY WYWALAJĄCE CHANNELE KAŻDEGO SERWERA

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Po upadku Auriona, nie pozwolę, żeby upadła reszta polskich serwerów,

mianowicie Gumiś, użył nowego skryptu, który walał 2000 przedmiotów na ziemię w ciągu 3 sekund.

Gdy odpalimy kilka kont, channel padnie.

Aby się zabezpieczyć należy wgrać koniecznie Difa na 2 sekundowe eq po wyrzuceniu ( jeśli <= 3s - wywalą wam Channele)

Oto jak wygląda owa sprawa w grze, człowiek Gumisia chciał mi ukraść pliki Auriona,

ale nabrałem podejrzeń i zażądałem dowodów, oto ss:

http://scr.hu/1027/ytklh

Administratorzy, ratujcie serwery póki Gumiś nie zobaczy tego tematu.

PS. w najbliższych dniach Gumiś uderzy Dreikona.

Opublikowano

O rany rany no co tu się porobiło ten Gumiś to chyba wielki hakier. Na pewno jakiś wychowanek NASA.

PS. Fajny post napisany z takim dramatyzmem jakiś pisał list do Obamy o ataku terrorystycznym.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Człowieku co ty tutaj pie.. Jak ma taki "PRO SKRYPT" to czemu nie zacznie wywalać tych serwerów teraz ? Tylko potrzebuję parę dni żeby zebrać siły.

Miałeś już nie wracać na MPC to nie wracaj rób te swoje modele w SUPER AMOLED i żegnanko.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Lodówką liczyłeś, że musi być max 2, a przy 3 już wywala? :O

Co do wywalania od dawien dawna ten skrypt jest na epvp i był na mpc, więc nie był nowy ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Core downer już dawno był publiczny. Ustawienie czasu lezenia itemu na 2 sec to idiotyzm. Należy zrobić, aby przedmiot można było co np 3 sekundy wyrzucać.

Opublikowano

Core downer już dawno był publiczny. Ustawienie czasu lezenia itemu na 2 sec to idiotyzm. Należy zrobić, aby przedmiot można było co np 3 sekundy wyrzucać.

Był, ale czy było że do 2k przedmiotów ?

Dzisiaj mi się na tsie przyznali, że skrypt trzeba robić osobno pod inną binkę, więc z tego powodu trochę zajmie im wywalenie reszty.

Jeśli atak będzie zorganizowany i na 5 komputerach odpalą po 8-10, to ich wywalenie się uzupełni i dopną swego, jeśli przeszkadza wam ostrzeżenie, to się nie wypowiadajcie, wiem tylko, że serwery będą atakowane, niektórzy administratorzy nie wiedzą o tym skrypcie.

Opublikowano

Jak Ci wywali Metin2 Poland to zaczniesz się przejmować.

Nie wywali.

Gratulacje na to, że wpadłeś na ten błyskotliwy pomysł.

Zara to gumisiowi podesle, niech ma beke.

Opublikowano

Ascarial czeka na ich coredownera. A jakieś gadanie, że pod binke to chuja prawda.

nic takiego nie było mówione ale 20k itemów w pare sekund na ziemi to profeska :D

jeżeli nie potrafił się zabezpieczyć przed takim czymś to niech się nie bierze za robienie serwera :)

smoku może mamy Cię ośmieszyć teraz my ssami jak prosiłeś się o wgranie diffa na znikanie itemów po 3sec na ziemi ?:)

Opublikowano

Jebłem, nie żeby coś, ale mam to od dłuższego czasu na pc (do wywalania;)), idiota z ciebie to jednak jest.  xD

On to napisał w taki sposób jakby chciał Polske poinformować o zagładzie :D

w sumie pośmiejcie się z tego barana.

http://scr.hu/21rc/3a2or

http://scr.hu/21rc/78v2f

http://scr.hu/21rc/s8f99

http://scr.hu/21rc/fomho

Chcecie więcej? bo sporo lektury :)

Opublikowano

Niczym list do Komorowskiego! 

ALe przeciez to juz od ''dafna'' jest to co to na nius :D 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Śmiechłem sobie :D Jak to przeczytałem ^-^ <3

Smiechłeś smiechłeś a jakby Ci zaczął serwer padać to byś sikał po gaciach i walił tematy na MPC.

@up

ty to samo.

Opublikowano

@UP

Hahahahaa dooooooobre :) Teraz tym bardziej padłem na ziemie ^-^

Twój serwer w sygnaturze? Miło.

Kurcze skoro to sie da zablokowac to zrobcie z powrotem auriona serwer był zajebisty

Serwer nie padł przez to, a przez błędy administracji.

Opublikowano

Kurcze skoro to sie da zablokowac to zrobcie z powrotem auriona serwer był zajebisty

Zamiast reaktywować lepiej dobić (preferuje zadzwonić po busa od kostnicy i wywieść. Następnie zamówić ładną trumnę w profesjonalnym zakładzie pogrzebowym, spakować pc`ta i koniec)

up, skończ spamić jestem moderatorem własnie dostałeś warna :(

Topic, chce ktoś difa? na pw bo sie tu cykam

517981403547547309333.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...