Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test Server [ON]

ZmkAg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamieniarz a czemu co tydzien?? Ale lepiej kupic na allegro z 2mld kredek niz w paczki pakowac a urki na ulicy nie lezy..

Bo tak brzmią nazwy zakładek z przedmiotami do wylicytowania :)

Pierwsza oznacza godzinę, druga oznacza dzień, a trzecia tydzień.

999531444581940318834.png

Opublikowano

z tego co pamiętam desingi po 250k uri z cytatu BP "NIGDY NIE TRAFIA NA HANDEL" podtrzymali 1 cześć handel ale w tym też jest coś teraz to aukcja a trafiły  i się śmieją ale was oszukaliśmy jak zawsze :D

Opublikowano

Cóż, ciekawie się to zapowiada, ale nie widze havoków i formacji które jak ktoś z ekipy pisał miały na nowym handlu się znaleźć... 

Opublikowano

Ja tylko zapytalem czy sa formacje i havocki, ale niech daja ten handel musze solace kupic i aegisa xD

Opublikowano

Ja tylko zapytalem czy sa formacje i havocki, ale niech daja ten handel musze solace kupic i aegisa xD

Uwierz mi że przez pierwszy miesiąc ceny bd po ponad 3-4 MLD tych rzeczy :D

Opublikowano

Może  ja się wypowiem niektórzy mnie wnerwiacie  z jakiej to racji ma być design havock na aukcji skoro go nawet w sklepie niema a na aukcji licytujemy to co możemy kupić w sklepie ludzie to jest proste! po 2 płaczecie że macie 100 tysięcy uridium a po co wam więcej zamierzacie zostać na stałe na tym serwerze czy testować coś 1-2 dni ??  A co do systemu aukcji nie pasuje mi to że można zobaczyć kto ile stawia na daną rzecz a to dla'' flaxów'' nie będzie ułatwienie

Opublikowano

Przecież to chyba oczywiste, że na aukcji będą same przedmioty, które można normalnie kupić. Jednakże moduły do bazy są dla mnie zaskoczeniem. Myślę, że gdy będą jakieś eventy (czyli raz na ruski rok) to do aukcji tygodniowych będą dodawali jednorazowo LF4 i inne gunwa nie do kupienia

Opublikowano

Racja - fajnie wszystko, ale tylko na nowy serw - Ci co ładowali urkę mogą się czuć pokrzywdzeni

A z pokazanymi cenami zgadzam się, przegięcie

Opublikowano

Można się zalogować, ale to troche trwa. Musicie troche zaczekać. Jak dla mnie ten pomysł jest do bani. Wszyscy teraz będą mieli to co chcą za kredki nie wydając przy tym sporo kasy. Jak wszyscy będą mieli to co chcą to jaki będzie cel tej gry?

Opublikowano

ja zwykle BP chce coś ciekawego wprowadzić ale niestety jak to bp nieumie tego zrobić tak jak trzeba... Popracowali by nad lagami i botami i gra by była  już o wilele lepsza

b6b78815.png

Opublikowano

wbiłem dzisiaj na ten test server pooglądałem polatałem no i cóż : 

po pierwsze najbardziej zwalonym pomysłem było wprowadzenie cytki i inych elitarnych statkowe na handel w trybie 24h jakby to bylo razem z profitami raz na tydzień to ok jeszcze z rok by się dało polatać jednak dalej tego nie widze

2 ogółem nie wiem i niechce wiedzieć co tam robią moduły do bazy ale domyślam się że są tam bo mało baz się stawia ...

3 przypominam o wypełnianiu ankiety z lewej strony ;)

Opublikowano

Z tym handlem pomysk fajny, zalogowac sie mozna ale straszne lagi sa na serwerach na pl2 jak palke zbieralem to takie lagi lasery sie blokowaly, co oni robia..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...