Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test Server [ON]

ZmkAg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah właśnie chciałem o tym napisać :D

Nowe rzeczy na handlu są, ale nie jest to "wszystko" jak kiedyś napisał BP

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Jaki zajeb... Handel ja kupuje na PL2 kredki jak to bedzie i licytuje solace ;) i aegisa bo nie mam... Nie sprawdzalem dokladnie havocki tez sa lub formacje bo wiem ze sa dresy do golca i vego i aegisa statki aegis cytadel itd.. A i to kiedy bedzie na Polskich serwerach..?

Opublikowano

Jaki zajeb... Handel ja kupuje na PL2 kredki jak to bedzie i licytuje solace ;) i aegisa bo nie mam... Nie sprawdzalem dokladnie havocki tez sa lub formacje bo wiem ze sa dresy do golca i vego i aegisa statki aegis cytadel itd.. A i to kiedy bedzie na Polskich serwerach..?

To powodzenia życzę ;) Solace będzie do wylicytowania co tydzień, a Aegis co 24h. Wyobraź sobie ile kredytów to będzie warte...

Opublikowano

jak sie loguje na ten testowy to mnie na moje konto wywala 

pod ID masz taką ikonkę z kulą ziemską, po najechaniu wyświetla się nazwa server. Klikasz na nią. Wybierasz serwery testowe i klikasz testowy 2. To nie jest chyba aż takie trudne.  ;)​ 

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Naprawdę macie po 5mln urki ? Bo ja na 2 kontach po 100k tylko ;x

1377531174-U173186.png

/\

|

|

Zawsze chciałem takie coś :D

Opublikowano

Kamieniarz a czemu co tydzien?? Ale lepiej kupic na allegro z 2mld kredek niz w paczki pakowac a urki na ulicy nie lezy..

Opublikowano

Jak to wprowadzą, to będzie dużo łatwiej wygrać iryski itp. bo wszyscy będą farmić kredy na aegisy ;/

Ta gra schodzi na psy.

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

Naprawdę macie po 5mln urki ? Bo ja na 2 kontach po 100k tylko ;x

Ja mam pond 25 mln uri. Był moment w zeszłym roku że na start dawali po 20 mln :P Do tego chyba 10000000 sepromu ;p

Opublikowano

A kiedy to wgl wprowadza bo bym sb kupil aegisa bo mam 21 lvl ale aegisa nie mam, a formacje też można kupić bo nie widzialem bo tylko zobaczylem aegisa bo wbilem zobaczyc jaki handel jest a nie sprawdzalem nic wiecej..

Opublikowano

Jak to wprowadzą, to będzie dużo łatwiej wygrać iryski itp. bo wszyscy będą farmić kredy na aegisy ;/

Ta gra schodzi na psy.

jestem tego samego zdania , niektórzy ludzie sie namęczyli żeby miec te dresy , statki , (sam osobiście wydałem 550k urki na aegisa i cytke ) a teraz byle kto kupi sobie za 10zł na allegro kredki i będzie miał 

Opublikowano

Kolejne placze ze strony slabych graczy, jak macie jakies problemy to po co gracie, zeby kupic aegisa to minimum 1/2 miliardy kredek a wy placzecir..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...