Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit Gdzie najlepiej grać od 0..

CronosMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na jakim serwerze jest najlepiej zacząć gre w DarkOrbit od 0 po prostu bez bez wydawania kasy i na nowym koncie, chodzi mi o to czy moe jest w DO któryś serwer w którym ludzie rozumieją ze ni bije sie słabszyc lvl a ni ze jak wyda ze 3 wypłaty w DO to leci i bije kazdego jk leci, chodz by po prostu miło i przyjemnie sobie pograc w DO bez wydawania kasy, czy jest taki serwer w DO jezeli tak to prosiłbym o podane  :)

xjet9312pgj7.png

Opublikowano

Ja ci polecam Polska 1 ale jeżeli chodzi ci zeby nikt nie bił złabszych to chyba nie ma takiego serwera :P

Opublikowano

Pl1 chlopie on tam pogra godzine i mu sie znudzi, kazdy na full herku zapyla, jak juz to pl2 bo tam nie kazdy ma full herka a pl3 to wybocony serwer tez jest trudno.. Z polskich serwerow to pl2 jest najlepszy..

Opublikowano

No moze warto jak sie ma dobre konto bo na pl1 i pl3 to nie polecam, wylecisz na 1-2 i juz boom

Opublikowano

Ja gram tylko i wyłącznie dla zabawy, więc to, jakie mam statki się nie liczy :D, to dziecinny tryb gry jak na takie coś, ale mam sporo radości z gry.

Opublikowano

No ale wiesz ja rozumiem z kontem dajmy 10lf4 na pl1 ale co masz za satysfakcje z gry jak na pl1 masz konta wybocone i tam nie da sie wyleciec a na pl2 to cos osiagniesz a tez duzo ludzi gra..

Opublikowano

Ja mam konto jeszcze z dawnego bonusu, mam ten statek za 200 000 kredytów. Teraz nie wiem, ile kosztuje, kiedyś był za tyle.

Opublikowano

Zapewne BigBoy, ale i tak sie nie oplaca grac na pl1 bez np. Starej Full elitki..

Opublikowano

Dokładnie tak jak chcesz jest na europejskim globie. Sam byłem świadkiem, że cały klan vru przyleciał na 1-4 i tylko golce i aegisy bili. Nawet leonków nie ruszali i nie byli w strefie ;) I tak jest w sumie za każdym razem. Poza tym sam jak wylatuję to nie bije słabych. 

Opublikowano

A mmo takie swiete ? BOM'y mysla ze sa koksami i kazdemy kto tylko pusci salwe przez przypadek wojne daja. Kiedys MMO to była bardzo dobra firma, ale BOM'y i A-K zniszczyły całą firme :(

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

a po co ty to napisałeś ? Na nic się już nie przyda twoja odp.

Opublikowano

Witam, na jakim serwerze jest najlepiej zacząć gre w DarkOrbit od 0 po prostu bez bez wydawania kasy i na nowym koncie, chodzi mi o to czy moe jest w DO któryś serwer w którym ludzie rozumieją ze ni bije sie słabszyc lvl a ni ze jak wyda ze 3 wypłaty w DO to leci i bije kazdego jk leci, chodz by po prostu miło i przyjemnie sobie pograc w DO bez wydawania kasy, czy jest taki serwer w DO jezeli tak to prosiłbym o podane  :)

Nie da się, oczywiście można próbować robić konto bez kasy, co z tego, że zrobisz, no chociażby starą FE jak to gówno - tak gówno, przy dzisiejszych czasach. Takie osoby są na każdym serwerze, nawet na US3 czy tam US2. Gwarantuje Ci, że takiego serwera nie znajdziesz, i na PL2 i na Globalu są takie ludziki, a przyjemność to nie BP, tutaj musisz zapłacić.

Spróbuj, lecz i tak zawsze znajdą się takie osoby.

@Włoch13 jaki sens ma twój post bo nie rozumiem ??? Może da Ci lajka za to że powtórzyłeś jego odpowiedź ???

pyhvh7E.png

Opublikowano

Nie da się, oczywiście można próbować robić konto bez kasy, co z tego, że zrobisz, no chociażby starą FE jak to gówno - tak gówno, przy dzisiejszych czasach. Takie osoby są na każdym serwerze, nawet na US3 czy tam US2. Gwarantuje Ci, że takiego serwera nie znajdziesz, i na PL2 i na Globalu są takie ludziki, a przyjemność to nie BP, tutaj musisz zapłacić.

Spróbuj, lecz i tak zawsze znajdą się takie osoby.

@Włoch13 jaki sens ma twój post bo nie rozumiem ??? Może da Ci lajka za to że powtórzyłeś jego odpowiedź ???

Jak spręży zadek i zrobi starą Fe , to potem tylko zety i kappy i ma z górki także nie wprowadzaj go w błąd.

Opublikowano

Jak spręży zadek i zrobi starą Fe , to potem tylko zety i kappy i ma z górki także nie wprowadzaj go w błąd.

I myślisz, że będzie składał wrota z 100% szansą na części ??? Złożenie jednej zety czy kappy to nie jakieś hop siup, jeszcze ma masę rzeczy do kupienia/zdobycia:

- pet

- ćmę

- LF4 ulepszone na 16 lvl.

- B02 też na 16 lvl.

- PP - może i coś tam z tych wrót zdobędzie, ale raczej nie jakiś super profil

- no bez jaj mam wymieniać dalej ???

Oczywiście to są jednie potrzebne rzeczy, pominąłem centuriona, formacje, aegisa, hangary, cytadele (do zbierania palladium)... I ile trzeba by zrobić tych wrót aby mieć na to wszystko ???

pyhvh7E.png

Opublikowano

I myślisz, że będzie składał wrota z 100% szansą na części ??? Złożenie jednej zety czy kappy to nie jakieś hop siup, jeszcze ma masę rzeczy do kupienia/zdobycia:

- pet

- ćmę

- LF4 ulepszone na 16 lvl.

- B02 też na 16 lvl.

- PP - może i coś tam z tych wrót zdobędzie, ale raczej nie jakiś super profil

- no bez jaj mam wymieniać dalej ???

Oczywiście to są jednie potrzebne rzeczy, pominąłem centuriona, formacje, aegisa, hangary, cytadele (do zbierania palladium)... I ile trzeba by zrobić tych wrót aby mieć na to wszystko ???

A masz jakiś inny pomysł na zarobienie Urki i CDD do Pp geniuszu -,-"?

Opublikowano

Wystarczy jakos 100zl na full elitke +gadzett, kupujesz psc kupujesz podwajacz skrzynek i premke, zakladasz vege, niewidke robisz full speeda i na 4-2 w miesiac sie dorobisz dobrego konta, ponad FE na pewno..

Opublikowano

Wystarczy jakos 100zl na full elitke +gadzett, kupujesz psc kupujesz podwajacz skrzynek i premke, zakladasz vege, niewidke robisz full speeda i na 4-2 w miesiac sie dorobisz dobrego konta, ponad FE na pewno..

Po co ma wydawać 100 zł na to konto jak może sobie kupić podwajacz premke i latać na swoim , bezsens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...