Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|ProGaming| III Edycja ! Najłatwiejszy Serwer 1.6.4 Jaki Kiedykolwiek powstał!

Key Wizz Pyle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę Moderatorów o usunięcie tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1146906-progaming-iii-edycja-easy-serwer-164/#entry9853243

ProGaming

| IP: progaming.maxc.pl |

| 1.6.4 |

Status: buddy_online.gif

IP: progaming.maxc.pl

Typ: Survival+frakcje

Wersja: 1.6.4

Sloty: 40+ 

Administracja Serwera:

Założyciel : ReQ1908 - ReQ

WspółWłaściciel: Prikrize - Priku

Admini : 
Hubcio12 - Hubi

Moderator: TheKrzywda - Krzywa

Kilka Zdjeć

Spawnu:

2014-02-18-11-59-10.jpg

Villagery:

2014-02-18-12-00-03.jpg

Masarnia:

2014-02-18-11-59-23.jpg

Losowy Teleport:

2014-02-18-11-59-32.jpg

Wymierniarki oraz VipRoom:

2014-02-18-11-59-46.jpg

Opublikowano

Podaj w informacjach ile serwer posiada slotów ;)

Spawn nawet ładnie zrobiony wbijam ;3 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Polecam serwer, miła atmosfera, ogarnięci admini :D

Pomagam na PW (Prywatna Wiadomosc)

▄ . ► KONTAKT .
Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW)

►Skype: smith.polska

Opublikowano

No niestety... Serwer wydaje się fajny do czasu... Jest on w całości zrobiony dla pieniędzy oraz administracja wspomaga graczy "lepszych" rangą. Podczas PvP, kiedy jeden z takich graczy miał paść dostał nagłego kicka, bo poprosił o to administratora. Fair? Nie sądzę. Rangi kosztują około kilkanaście zł vip oraz 30 zł "Lepiej", który ma możliwość latania oraz jak wspomniałem możliwość kicka na życzenie. Oprócz tego administracja na pytanie, za co mój kolega dostał bana nic nie powiedział, a on tylko się zapytał o jednego gracza. Aha, aby być dobremu trzeba wydać kilka zł na miecze 7/3 <sharp 7 fire 3>, sety prot 6 czy też inne udogodnienia. STANOWCZO NIE POLECAM SERWERA!

PS. Prawdopodobnie za wyrażenie swojej opinii dostanę bana :> 

Opublikowano

No niestety... Serwer wydaje się fajny do czasu... Jest on w całości zrobiony dla pieniędzy oraz administracja wspomaga graczy "lepszych" rangą. Podczas PvP, kiedy jeden z takich graczy miał paść dostał nagłego kicka, bo poprosił o to administratora. Fair? Nie sądzę. Rangi kosztują około kilkanaście zł vip oraz 30 zł "Lepiej", który ma możliwość latania oraz jak wspomniałem możliwość kicka na życzenie. Oprócz tego administracja na pytanie, za co mój kolega dostał bana nic nie powiedział, a on tylko się zapytał o jednego gracza. Aha, aby być dobremu trzeba wydać kilka zł na miecze 7/3 <sharp 7 fire 3>, sety prot 6 czy też inne udogodnienia. STANOWCZO NIE POLECAM SERWERA!

PS. Prawdopodobnie za wyrażenie swojej opinii dostanę bana :> 

Mam małą Prośbe. Usuń konto na mpc bo twoja opinia aż żal dupe ściska

P.S Dojdz do czegoś sam w życiu a potem oceniaj serwery. nie masz serwera więc sie nie odzywaj. KAŻDY SERWER jest zrobiony dla kasy.... ale jakiś idiota co nie wie co to znaczy byc adminem musi psuć innym gre i wyzywać chcesz moge ci dać 3 ssy twoich kolegów:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...