Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy Nr.1?

swierszcz96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dużo widze na zagrannicznych i polskich forach że Polacy są najlepsi w grze Metin2.

Czy waszym zdaniem to prawda?? Duzo tez piszą że niemcy chcą nam doruwnać i tworza duzo dedykowanych serwerów i na hamachi.

Niby gdyby byl konkurs kto pierwszy wbije (dany level) Polacy by wygrali bo najlepiej umią grać w tę grę ;x. Moim zdaniem to jest troche prawdy i kłamstwa.

Ponieważ bardzo wiele osób gra w Metin2 i ciężko ustalić który kraj jest nr.1. Ale obce kraje np. Germani maja duzo innych gier mmorpg.

Duzo niemców mówi że Polacy są uzależnieni od metina i nie mają innych gier i co robić jak tylko siedziec przy kompie i grać w MT2.

Co o tym sądzicie??

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Aktualnie top 1 metina by gf jest jakiś niemiec, więc SMP nie jest królem euro metina.

Co do tego, że najlepiej gramy w tą grę, myślę, że może to być prawda, aczkolwiek patrząc na liczbę tureckich serwerów robi mi się niedobrze.

Jak wspomniałeś, że niemcy uważają, że "maniaczymy" w metina, gf uważa inaczej, bo raczej serwery darmowe nie są, więc dochód od turków mają potężny.

http://metin2.org/main/highscore

Opublikowano

Mi się wydaje że Polacy są najlepsi :P

Jednakże wszystko zależy od stylu grania ;) Jedni wybierają "no life" a inni grają dla przyjemności.

Dlatego no life mają największe lvle, i zarówno może to być i polak i niemiec albo jakiś inny turek, :x

ale to wszystko tylko domysły :D. Każdy może być dobry ;)

Pozdrawiam Luksus

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Moim zdaniem Polacy sa dobrzy lecz my jestesmy zbyt biedny Narod ze tak powiem,

na wyczesane serwery komputery itp Polska zawsze Po wojnie byla ostatnia teraz sie to zmienia mamy wiecej

informatykow hakerow itp

Moim zdaniem polakom doruwnuja chiny w mmorpg

pozdro!

Opublikowano

sadze ze niemcy na privach na pewna nie sa tacy dobrzy jak polacy Jedynie chinczycy sa zawsze najlepsi potem zawsze polacy ;p

ogolnie wam powiem na privach chinskich zawsze top 1 ci co maja dostep do is...

pozniej polacy

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nasz polski metin to banda noobów :) Najlepszy jest de bo oni mają wszystko od nas pierwsi :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Hmm wy chyba do końca metina nie poznaliście ^^

Miejsca według mnie.

1 : Chińczycy

2 : Korea

3 : Japonia

4 : Polacy ... Polacy mają to w sobie że inno umieją grać a drudzy nie.. w tym jest lipa każdy 50 daj level,podexp,daj itemy tego u nas nie lubie!

girl.png

Techno4Ever.Net ;)

Opublikowano

@Któryś z upów napisał że Niemcy wszystko mają najpierw. Patrząc na Europę, tak, ale patrząc na metka to najpierw mają Koreańczycy, potem Chińczycy, potem już nie wiem :)

@UP Popieram, Polak nie będzie pierwszy, ponieważ używa wspomagaczy, więc np. osoba która ma 86lvl ze wspomagaczami, tak naprawdę jest słabsza od osoby mającej 70lvl bez wspomagaczy :) To jest moje zdanie :D

Opublikowano

Aktualnie top 1 metina by gf jest jakiś niemiec, więc SMP nie jest królem euro metina.

SMP Wbił 97lvl :D

Najlepszy Niemiec ma 96lvl (paru ma 96lvl).

SMP Chyba jednak jest królem Euro Metina . :D

DOWN@ nom masz racje bo patrzyłem tylko na starsze serwery b nie myslalem ze na nowszych bedą mieli wyższe lvl ;D

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

@UP

I tu się mylisz...

http://metin2.de/main/highscore

Serwer Legoria, ten fowukaci to noł lajf.

Co do Japończyków, oni mają więcej lepszych gier niż jakiś tam metin... wkońcu są potęgą gospodarczą, więc poco mają grać w jakiegoś zacofanego metina jak mają stos innych lepszych gier.

Opublikowano

Tak a pro pos Japończyków

gry komputerowe tam prawie NIE ISTNIEJĄ! (nie licząc erotycznych przygodówek)

każdy ma tam konsolę, a internet służy im tylko do komunikacji, i jako źródło informacji. :D

tylko niektórzy grają w mmorpegi, ponieważ nie mają co robić :D

Opublikowano

umijętności mają podobne polacy wbijają duże lvle szybko bo siedzą 24/7 przed kompem

Opublikowano

Mojim Zdaniem na privach rządzą polacy oraz globalach ponieważ sprawdza sie nasze przyslowie ''polak potrafi''

Co prawda Sa napewno lepsi od nas, np ci z metka Us,brazyliskiego oraz De ale spójrzcie na to z innej strony , Ponieważ metin2 . Us oraz De byly duzo wczesniej od naszego servera POLAND(s1) wiec mieli szanse grac wczesniej w metka;p

Pozdrawiam

sig5.png

Game 4 FuN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...