Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini-Mini Hack Od Matiego

mati725

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie postarałeś/aś się, całość

zerżnięta z Italian'a,nawet nie

chciało Ci się scan'a poprawić. <_<

Scan:

http://www.virustotal.com/it/analisis/7560ce65fee0ab64e35b3deee13de05989408b03a294b84c64ce37bd3ab1c79e-1267109093

@Hack - Mały i poręczny ... Przydaję się, dam Ci te 5*. ;)

Opublikowano

Ale mogłeś chociaż Scan'a poprawić ...

Nie dość, że link nie działa, to jeszcze

masz "Scan" napisane po Włosku ... <_<

Opublikowano

to sie jakos czyms uruchamia czy tak poprostu ma dzialac..... bo zciagnalem wlaczylem inic.... warrock dziala ale bez tych funkcji????????????

no to w takim razie u mnie nie dziala...... mam windows 7 iuruchamialem jako admin... warock sie wlaczyl ale tych opcji nie ma......o co moze jeszcze chodzic??????????

Opublikowano

Po:

1. Edytuj posty ...

2. O co Ci chodzi ? o.O

Włączasz hack'a włączasz WarRock'a i koniec.

Oto cała instrukcja ... Jak widzisz hack jest

ubogi ma 5th slot, no recoil, gold premium.

Nie posiada menu ... ;)

Opublikowano

no to w takim razie u mnie nie dziala...... mam windows 7 iuruchamialem jako admin... warock sie wlaczyl ale tych opcji nie ma......o co moze jeszcze chodzic??????????

Opublikowano

Ludzie czy ktoś czytał w ogóle ten temat!?

Wy chcecie grać na hakach a funkcji i skrótów nie znacie. Kamilosski rozwaliłeś mnie doszczętnie... po przeczytaniu twego posta dostałem takiego Heada, że się chyba nie podniosę.

No Recoil - brak odrzutu

Co do haka to jest wykrywalny i nie działa... Poza tym ma strasznie mało funkcji, więc za dużo by zabawy nie było. Szczerze wątpię by odblokował 5th slot. <_<

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

to sie jakos czyms uruchamia czy tak poprostu ma dzialac..... bo zciagnalem wlaczylem inic.... warrock dziala ale bez tych funkcji????????????

Ten hack jest tak skonstrułowany ze nietrzeba wciskac inser tylko te funkcje sa włączone wszystkie przy starcie warrocka. :rolleyes:

veteran961.png

8a9c600bfd6c4df69ecd040.gif

e65039f3c3ca42118c087e6c27150d6a.0.gif

Opublikowano

Mi nie praży :/ A zreszta dobrze chociaz nie bede denerwować ludzi...

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

A myślałem, że bede miec 5sloth eh..

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Takiego hacka mi brakowało No recoil, golden premium 5 slot, bez speeda i S Jumpa. Masz 5

DAWAĆ PLUSY, TO ZAPŁACE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...