Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co za riot!

Syndra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że to działa w ten sposób, że ktoś ostatni z challengera wypadnie, jeżeli ty będziesz miał wyższe mmr od niego i dopiero wtedy dopuszczą cię do serii ;f

Opublikowano

Challenger BoLem?

Te skrypty naprawdę wygrywają gry? Oczywiście przy wykorzystywaniu mózgu?

Ta, Beasty Syndra króluje  B)

God of Syndra, czelendzer pewny.

Opublikowano

no ja wiem o co chodzi ale to jest pojebane bo ten typek co z nami grał był pode mną i miał 98 LP po grze dostał +2 i serię a ja +0

1oGbVKa.png

Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe

Opublikowano

Riot zmienił i teraz już nie jest tak ze jak ktoś jest pod tobą to znaczy ze ma mniejsze mmr teraz kolejność jest losowa

a tam pierdolisz na razie kazdą gre jaką grałem to sie ukladalo mniej wiecej od najwyzszej ilosci pkt do najnizszej. tj 1st pickiem byl typ 99 LP a ostatni 30 LP.

1oGbVKa.png

Opublikowano

kasza, jakie skrypty polecasz do kasjo? 

gl, może dasz rade, hehe. 

mam nadzieje ze podolam temu wyzwaniu !!! jesli nie to chujnia bo skoncze gdzies na 40 LP gdy zrobie 0-3 w serii.

@up3 tak, na lulu

1oGbVKa.png

Opublikowano

Eee kasha, Ci też przestał działać SAC reborn ? Kupiłem za pinionżki rodziców jak spali tak ! jestę złodzieję, ale nie o tym gadamy.

@top

Beasty syndra słaba, wolę Whooping cassio.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up to graj cass whooping, jebie mnie to czym gracz nawet cie nie znam.

nie uzywalem nigdy SAC Reborn ale mam go scrackowanego w folderze ze skryptami.

wlasnie przygotowuje sie mentalnie do serii, 2 monstery poszly i za jakoms godzinkem wjezdzam na soloQ mam nadzieje ze mnie nordik nie strolluje

Opublikowano

Na jakim skrypcie ten typo na cass jedzie? Cass whooping? Oglądam właśnie jak gra i beka trochę, bo 1v3 easy xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Na jakim skrypcie ten typo na cass jedzie? Cass whooping? Oglądam właśnie jak gra i beka trochę, bo 1v3 easy xD

Tak, Cass Whooping

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Cass Whooping za 15$.

Opublikowano

Tak, Cass Whooping

Wanosz a zdajesz sobie sprawę że użytkownik Costa. nie mówił o mnie tylko o graczu którego lolking zaprezentowałem na pierwszej stronie tego tematu? Skąd wiesz w takim razie jakiego on skryptu używa? Czyżbyś miał kontakt z największym BoLowcem na east?

#topik Seria 1 - 1 narazie, pierwsza giera to dżungler 0 / 2 / 0 do 20 minuty, później jak nie daliśmy surra to polski premade bot poszedł afk bo nie było sensu grać czyt. ( 7 - 13 w killach i 0:2 w towerach)

Cass Whooping za 15$.

kto płaci ten płaci.

edit:

uFxv0AG.png

reszte serii prawdopodbnie rozegram jutro dopiero jak bedzie ziomek od duo online bo pieknie wymiata pantheonem i nie ma opcji zeby moj bot zrobil 0/30.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...