Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kamer modem.

ppqz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie mam 2 pytanka. Dlaczego /buff silne ciało używa chyba po 10 sekundach jak nie więcej? Są jakieś komendy do sporstowana tego?

No i drugie pytanko. Podczas używania fiszbota wszystko okej, lecz po kilku-nastu minutach wędka jest w wodzie, ale "chmurki" nie ma. Muszę nadusić spację i wtedy postać od nowa mi się loguje, tzn jest wyrzucana z serwera i loguje się od nowa.

Czy ktoś potrafi mi pomóc? Metin2 PL

Opublikowano

Można jakoś ustawić zasięg bota (tak jak to było w EM2)? Bo jak włączę w Imha to zabije kilka mobków i czeka aż kolejne się zrewspią.

Opublikowano

Mi to wszystko co napisałeś wygląda na za słabego kompa albo zawalonego wirusami,

jak musisz czekać na wszystko, loga cię na FB itp.

Polecam:

-przeczyścić komputer od wewnątrz(sprężonym powietrzem albo odkurzaczem)

-przeczyścić komputer/rejestr CCleanerem oraz dokładnie przeskanować komputer i usunąć

wszystkie wirusy

Opublikowano

x2 UP używa po 10 sec bo bot nie bierze pod uwagę bonu szybkość zaklęcia jak zdejmiesz eq to opóźnienie będzie około 0,5 do 1sec 

UP sprężonym powietrzem / lub odkurzaczem    LOL 

fajne masz pomysły 

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Spoko. Wszystko robię systematycznie prócz "odkurzania" kompa. Robiłem to raz na rok :D, nie wiedziałem, że to ma aż taki wpływ. A konserwacja i skany kompa wykonuję systematycznie co 5-10dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...