Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GameMaster , Technik Ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

14119950303382288361.png

Nazywam się Łukasz , jestem z okolic Wałbrzycha. W Lipcu kończę 18lat , chodzę do Technikum

profil ElektroMechanik. Moją osobę mógłbym ocenić jako cichą , lekko zamkniętą w sobie

lecz to wszystko zależy w jakim gronie poruszam się w internecie. Od 2008 roku jestem graczem

Metin2 , lecz jak to wiadomo z przerwami. Moją pasją jest Mechnika/ElectroMechanika

w którą dalej brnę.

88101350737710332274.png

Tak jak wyżej wspomniałem moja przygoda z Metin2 zaczęła się ok. 6lat temu , swoją przygodę z Metinem myślę że jak każdy zacząłem na Pl'u , wbiłem bodajże 65lv (Mental)

po dłuższym czasie zaczął mi się on nudzić i postanowiłem spróbować czegoś nowego

więc z paroma kolegami z rl'a znalazłem fajny serwer '' Mexortis '' wbiłem tam 123lv

pograliśmy jakiś czas i serwer upadł trochę się wkurzyłem bo zaczynałem się wkręcać w tą grę

i był spoko admin ([HA]Leonardo) , pózniej jeżeli dobrze pamiętam zacząłem grać na Virt*alMt2

dobiłem ok. 153lv i mój koleżka z rl'a wyjeb*ł mnie z eq i je sprzedał za sms , więc zrezygnowałem z

tamtego serwera i zacząłem grę na Xen*xMt2 , wtedy jeszcze było eq do 125 więc grało się dobrze

pózniej update , eq do 180lv jeszcze było w miare i jak weszło eq do 250 zaczęły się bugi itp.

również było jeszcze sporo serwerów na których grałem ale poprostu nie pamiętam lub grałem

tam krótko.

Teraz coś o Administracji :

Ok. 1,5 roku temu zacząłem się interesować tworzeniem serwerów mt2 hamachi , były to serwery

malutkie ponieważ grało na nich po 15-20osób , robiłem je po to żeby się nauczyć pewnych

rzeczy , posiadałem swoich serwerów ok. 6 oczywiście wszystkie były na gotowcach ponieważ

umiejętności nie pozwalały mi na zrobienie np. swoich plików.

Pózniej postanowiłem zakończyć swoją karirę z tworzeniem serwerów

a zacząć się szkolić na posadzie GameMaster'a , i któregoś dnia kolega do mnie napisał czy nie chce

GM'a u niego na serwerze żeby mu pomóc ogarnąć serwer tzn. jakieś eventy , pomoc graczom , pilnowanie porządku , więc ciągle rozwijałem swoją wiedzę i doświadczenie na owej posadzie

aż do dzisiaj , jedyny minus jest taki że były to same serwery Hamachi ponieważ nigdy nie startowałem

na posade GM'a na Dedyka bo myślałem że poprostu nie dam sobie rady , ale dzisiaj jestem pewnien

że dam radę na owym stanowisku.

59794338603657491025.png

Wnieść do Team'u napewno mógłbym doświadczenie które moim zdaniem jest dobre , nie na najgorszym miejscu. Również mógłbym organizować eventy za zgodą HA , pilnować porządku w grze , na Forum , Ts3 , Pomagać graczom.

Jeżeli była by taka potrzeba mógłbym się zająć serwerowym Ts3 , tzn. porobić rangi , poustawiać im

permionss'y , porobić kanały , i ogólnie się nim zajmować jako Administrator.

64428758335355201906.png

12-15h.

Jeżeli popełniłem błędy to Przepraszam.

Zainteresowanych Zapraszam na GG : 48457170 lub PW.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dużo błędów wyłapałem, ale to, to już przesada. 

Dzień trwa 12h, jakim więc cudem możesz poświęcać dziennie 15h?

Widzę, że masz braki inteligencji.

Życzę powodzenia i pozdrawiam. 

Opublikowano

siedzę na komputerze od 9 rano do 1-2 w nocy , więc widze że u cb występuje brak inteligencji.

Dziękuje za wypowiedz.

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć co oferujesz jako technik, bo nie mam zamiaru czytać jak zaczynałeś gre w mt2, nikogo to raczej nie interesuje.

Opublikowano

siedzę na komputerze od 9 rano do 1-2 w nocy , więc widze że u cb występuje brak inteligencji.

Dziękuje za wypowiedz.

Chyba u ciebie widać brak inteligencji jeżeli nie chodzisz do technikum to jak możesz siedzieć codziennie po 15 godzin?:) Napisz ,że w weekendy możesz siedzieć ,wiec zastanów się co piszesz 

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć co oferujesz jako technik, bo nie mam zamiaru czytać jak zaczynałeś gre w mt2, nikogo to raczej nie interesuje.

nikt ci nie karze czytać jak zaczynałem grę. Napisałem to ponieważ mi sie tak podoba. Jeżeli chcesz się dowiedzieć co oferuje jako Technik to GG/PW.

Chyba u ciebie widać brak inteligencji jeżeli nie chodzisz do technikum to jak możesz siedzieć codziennie po 15 godzin? :) Napisz ,że w weekendy możesz siedzieć ,wiec zastanów się co piszesz 

Do szkoły chodzę 3razy w Tygodniu.

Opublikowano

Dużo błędów, ale obejdzie się. Co oferujesz jako technik ts3 od siebie?

Opublikowano

zrobienie rang , poustawianie im permionss'ów , porobienie wszystkich kanałów od 0 i pomoc w pilnowaniu porządku na nim , organizowanie eventów.

Opublikowano

zrobienie rang , poustawianie im permionss'ów , porobienie wszystkich kanałów od 0 i pomoc w pilnowaniu porządku na nim , organizowanie eventów.

Przecież to jest proste, myślałem że czymś mnie zaskoczysz a tu nic. Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...