Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google Analytics czy stat4you

Viaths

Google Analytics czy stat4you  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Google Analytics czy stat4you?

• Google Analytics
      3
    • stat4you
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka,

chciałbym spytac sie o wasze zdanie co sadzicie co jest lepsze ''Google Analytics czy stat4you''?

Jak wiemy Google Analytics ma więcej ciekawszych rzeczy do naliczania wejsc na nasza strone na przyklad: śr. czas w witrynie, mimo to, ze ''stat4you'' takiej funkcji nie ma to, tez ma rozwiniete staystyki.

Z tego co wiem Google Analytics jest niezlym szpiegiem czyli jak wbijamy sobie wejscia np. najprostyszm sposobem czyli: program zmieniajacy IP oraz wczytywanie strony, to wtedy te wejscia zaliczy, ale jako wejscia puste (tak zwanego wskaźnika odrzuceń). Na ''stat4you'' kazde wejscie nam zaliczy co raczej jest lepsze dla nas wlascicielow stron na przyklad.

Moim zdaniem minus stat4you jest to mala ikona wyswietlana na naszej stronie oraz to co doczytalem to dzis w ich regulaminie:

System stat4u ma prawo do zmiany wcześniej wybranego znaczka przez użytkownika oraz do otwierania dodatkowego okna przeglądarki na witrynie użytkownika (np. pop-up, pop-under, itp) .

Nie wiem czy to prawda, ale tu pojawia się moje pytanie:

1. Czy to prawda, ze stat4you moze wyswietlac na naszej stronie swoje reklamy...?

2. Czy Google Analytics ingeruje mocno w nasza strone czy tylko zajmuje sie statystykami i tylko tam szpieguje...? pytam, bo nie chce mi sie czytac ich 100 stronicowych regulaminow ; d, no dobra moze nie 100, ale dlugichhh

Bo osobiscie wybralbym stat4you - jedyne co mi sie u nich nie podoba to ta mala ikona na stronie oraz prawdopodobieństwo niechcianych reklam na naszej stronie(nie wiem czy to prawda, ale tak pisze u nich w regulaminie)

U google nie podoba mi sie te ich szpiegostwo i to, ze jak daje komus moje statystyki to albo daje zdjecie statystyk (screen), gdzie zazwyczaj żadna strona w to nie wiezy, bo mozna je latwo zmienic w jakims programie lub daje pasy do swojego konta, a w stat4you sa fajnie odnosniki gdzie daje sie linka komus (przykladowy : 

http://stat.4u.pl/?a

), a on wpisuje haslo po czym ma dostep tylko do statystyk i niczego wiecej

i tu tez mam trzeciez pytanie:

3. Nigdy nie korzytsalem z googla tylko slyszalem pogloski, dlatego mam i 3 pytanie czy google ma podobny dostep osob trzecich do naszych staystyk jak stat4you taki, ze daje link i haslo?(bo to moim zdaniem najlepszy sposob)

Za pomoc z gory dziekuje i oczywiscie sie odwdziecze

Bo mam 2 minusy u stat4you i dwa w google i sam nie wiem co wybrac

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

1. tylko zbiera staty i szpieguje

2. nie ma prawa 

3. z tego co mi wiadomo można użyć ghost mod

4you..

zawsze ten znaczek możesz usunąć tak jak ja zrobiłem :D i wszystko śmiga :)

lecz sam osobiście polecam google analytics

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...