Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziewczyny+FaceBook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy dziewczyny piszą do was by lajknąć jakieś posty ,zdjęcia?

dziś miałem taki przypadek i parę razy wcześniej. i tak się zastanawiam co im te lajki dają....

cytat: lajkniesz zdjęcie....

cytat2: lajkniesz mój post bo to o mojej koleżance ....coś tam coś tam...

podajcie swoje przykłady jak macie i czy was to denerwuje? bo mnie bardzo i zapewne spamują wszystkim z kopiuj wklej

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Facebook dzieli się na:

- Ludzi (Normalne osoby które korzystają to jako komunikator, portal społecznościowi)

- Debili (Pijane nastolatki z redsem w łapie, typów z grzywką wielkości włosów roszpunki czy jak jej tam i z vansami na nogach i #swag #yolo #jebacpsy)

- Innych społecznościowych idiotów.

Także ten...

I tak nasza-klasa rlz ^^

Opublikowano

Witam!

od pewnego czasu zastanawiam się po co był stworzony fb. Po to by jakieś dziewczyny wstawiały 20zdjęć dziennie i robione kalkulatorem?

co was w tym wkurza i co wy o tym sądzicie? ja osobiście powiem że denerwuje mnie kiedy jakaś dziewczyna wstawia posty których słów nie rozumie albo stara się angielskie zdania pisać po Polski np. słit , lofki itp.

Proszę pisać swoje wypowiedzi.

proponuje :

jz4dab.jpg

Przy każdym zdjęciu i masz spokój.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@up widze ze nie zrozumiałeś ja sie pytam jak jest u was a nie jak je bloknąć proszę przeczytać jeszcze raz pytanie.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Witam!

od pewnego czasu zastanawiam się po co był stworzony fb. Po to by jakieś dziewczyny wstawiały 20zdjęć dziennie i robione kalkulatorem?

co was w tym wkurza i co wy o tym sądzicie? ja osobiście powiem że denerwuje mnie kiedy jakaś dziewczyna wstawia posty których słów nie rozumie albo stara się angielskie zdania pisać po Polski np. słit , lofki itp.

Proszę pisać swoje wypowiedzi.

Alez oczywiście. Zwalajcie wine na "głupie dziewczyny", które wstawiają zdjęcia na fb. O wiele lepsze sa zdjęcia gimbusów płci męskiej pokazujących, jak piją browara lub pala papierosy.

To jest takie dojrzałe...

Przykro mi chłopcy, ale wy macie równie głupie zdjęcia, co dziewczyny. Nie widziałam jeszcze ani razu profilu licealisty, czy gimnazjalisty, gdzie nie był by jakiś odpał.

Opublikowano

Wredna wiesz, że tym postem rozpoczęłaś wojnę w temacie? B)

Ale to prawda. Nie ma co zganiać w sumie winy na poszczególne płci. A co do tego, że nie widziałaś - to szkoda, że mojego nie masz. : D

Opublikowano

wredna ale zauważyłaś że dziewczyny tylko nabierają się na te posty z usługą subskrypcyjną?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Facebookowi przekazałem tylko swoje imię i nazwisko, oraz to co piszę w grupach, wiadomościach, więc może mi nie zajrzy do gara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...