Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziewczyny+FaceBook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

od pewnego czasu zastanawiam się po co był stworzony fb. Po to by jakieś dziewczyny wstawiały 20zdjęć dziennie i robione kalkulatorem?

co was w tym wkurza i co wy o tym sądzicie? ja osobiście powiem że denerwuje mnie kiedy jakaś dziewczyna wstawia posty których słów nie rozumie albo stara się angielskie zdania pisać po Polski np. słit , lofki itp.

Proszę pisać swoje wypowiedzi.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Facebook miał na celu funkcje społeczności, czyli komunikować się ze znajomymi. A to, że jakieś niedorobione dziewczynki wstawiają zdjęcia, jak piszesz, robione kalkulatorem, to ich problem, bo zdjęcia są ok. Ale problem zaczyna się po konwersacji, która brzmi tak:

-Omggg jaka piękność <3 <3

-Lol skarb lofffciam

-Słiiiitttassneeee :*

Co potem ta dziewczyna pisze:

-Jestem brzydka :(

-Fuuuj, wydaje się wam

-Njeprawda, brzydko wyszłam.

Opublikowano

No powiem, że to jest trochę wkurzające jak zmieniają sobie codziennie profilówki a ty tylko lajkuj i czytaj te bzdury w komentarzach. Ja się pytam po co wstawiać zdjęcie na facebooka z podpisem Jestem brzydka... itp.?

Opublikowano

Ja za to zastanawiam się od 2 minut, po co ten temat został stworzony?

Jeżeli Cię to irytuje to: usuń konto/zablokuj takie osoby/zmień znajomych.

Jednak odpowiadając na Twoje pytanie:

Facebook – serwis społecznościowy, w ramach którego zarejestrowani użytkownicy mogą tworzyć sieci i grupy, dzielić się wiadomościami i zdjęciami oraz korzystać z aplikacji, będących własnością Facebook, Inc. z siedzibą w Menlo Park.

Wydaję mi się, że Twój problem rozwiąże się kiedy, Ty wraz ze swoimi koleżankami skończycie gimnazjum. Jeżeli natomiast nie, to masz jeszcze ww wyjścia.

Opublikowano

mnie wnerwiają posty typu karniak albo jakieś bezsensu opisy albo jakieś prywatne rzeczy(no a tak serio kogo to interesuje co robią? i to głupie oznaczanie na zdjęciach)

widać że dziewczyny nie mają co robić na kompie niech zagrają w cs albo inne gry a nie spamują w internecie

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

To nie serwis jest zły, tylko to jak ludzie z niego korzystają.

Opublikowano

Mnie jedynie wkurwia to jak ktoś co godzinę zmienia profilowe -.-..... I jeszcze te jebane zaproszenia do gier.A po za tym fejs jest w miarę spoko.100% lepszy od zapomnianej nk ;D

Logo.JPG

Opublikowano

Facebook powstał po to by kontrolować ludzi, przecież ten cały Zuckerberg jest jednym z czołowych iluminatów i stworzył ten portal jako społecznościowy, a tak na prawdę jest przykrywką - wielką bazą danych dzięki której illuminaci już nie długo będą mogli inwigilować cały świat (google i apple też w tym siedzą), jest dużo dowodów na to. Przykładowo:

1392765471-U847602.png

TEGO JEST WIĘCEJ!!!

Opublikowano

Od zawsze ludzie zmieniają coś w coś "dla siebie".

Z fajerwerków zrobili proch, kościół w mafie itd.

Na szczęście znam ludzi i mam owych w znajomych, którzy wiedzą po co jest fb i korzystają z niego jak powinni.

; )

Opublikowano

Facebook powstał po to by kontrolować ludzi, przecież ten cały Zuckerberg jest jednym z czołowych iluminatów i stworzył ten portal jako społecznościowy, a tak na prawdę jest przykrywką - wielką bazą danych dzięki której illuminaci już nie długo będą mogli inwigilować cały świat (google i apple też w tym siedzą), jest dużo dowodów na to. Przykładowo:

1392765471-U847602.png

TEGO JEST WIĘCEJ!!!

A JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI

TO CHODZI O PIENIADZE

Opublikowano

Po pierwsze dla pieniędzy, po drugie po to, żeby ludzie mieli takie swoje "wizytówki" w Internecie - To jest Jan Kowalski, zamieszkały w Warszawie, w związku z Anną Krawczyk, wczoraj był w Klubie Night o godz. 24, ma 2 dzieci, pracuje jako nauczyciel, słucha rocka, interesuje się polityką, lajkuje posty z profilu PiS - u.Już jest jakiś obraz człowieka.I po 3 dla właśnie zbierania informacji, bo facebook to w 90% przypadkach kopalnia wiedzy o danej osobie.Co do tych "słit" fotek w lustrach, to nie wiem na czym polega ich fenom i nie wiem dlaczego dziewczyny je ciąglę wstawiają.Potem dziwią się, że są uważane za puste.Osobiście mam to gdzieś, nie używam fb.

Opublikowano

Mnie denerwuje jak pierdolą o pierdołach w komentarzach. Nikogo nie obchodzi ile wypiły i nie muszą się tym chwalić.

Opublikowano

1392765471-U847602.png

TEGO JEST WIĘCEJ!!!

Chyba jestem ślepy, więc spytam: O co chodzi z tym napisem? Ja tam widzę SPY i nie rozumiem co to ma znaczyć

Ludzie ale jeśli ktoś wstawi 100 zdjęć na instagrama to wam to nie przeszkadza. Skoro nie chcecie tego oglądać to zmieńcie znajomych bo pisząc takie tematy zniżacie się do ich poziomu.

Aktualnie FB jest zbyt popularny przez co jest tam tak zwany "plebs" czyli głupi ludzie. Dlatego jeśli ktoś chce publikować ponad przeciętną ilość zdjęć/wpisów to polecam mikroblogi gdzie wrzucanie ich jest głównym celem, więc nikt tam nie ma prawa narzekać co nie zmienia faktu, że zachowanie znacznej części użytkowników tego portalu ma problemy z sobą.

Opublikowano

1392765471-U847602.png

TEGO JEST WIĘCEJ!!!

129699016383.png

Opublikowano

Ja głównie korzystam z fb by pogadać z kumplami i zaliczyć codzienną dawkę zglebowanych samochodów ;]

Swoich zdjęć nie mam i wrzucać nie będę.

A co mnie najbardziej w tym denerwuje, denerwuje mnie to jak widzę jakiegoś chłopaka który robi sobie " samojebke " do lustra...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

@ref co sądzicie?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem konta na facebooku bo uważam że to może być dobre tylko dla pierdolnietych dziewczynek które uganiają się za pedałkiem z Kanady i gimbusków którzy żyją komputerem :)

Kiedyś miałem NK ( nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta ten skrót Nasza Klasa ) ale korzystalem z tego przez zaledwie pare dni i potem zapomniałem haseł :D

Sram na FB jak dla mnie to mogłoby to wogóle nie istanieć

Opublikowano

Witam!

od pewnego czasu zastanawiam się po co był stworzony fb. Po to by jakieś dziewczyny wstawiały 20zdjęć dziennie i robione kalkulatorem?

co was w tym wkurza i co wy o tym sądzicie? ja osobiście powiem że denerwuje mnie kiedy jakaś dziewczyna wstawia posty których słów nie rozumie albo stara się angielskie zdania pisać po Polski np. słit , lofki itp.

Proszę pisać swoje wypowiedzi.

Nikt Ci nie każe z tego gówna korzystać, zacznij realne życie.

Opublikowano

usuń konto

Ja już jestem gotowy ty kurwo niebieska, ty jebana niebieska kurwo tam na górze, a czy ty jesteś gotowy? Czy masz na tyle jaj aby spróbować mnie ostatecznie?
Opublikowano

Ktos tu napisal ze nie rozumie jak dziewczyna pisze pod zdjeciem, jestem brzydka? No ale to proste, robi to po to zeby zwrocic na siebie uwage (najprawdopodobniej chlopakow ) bo napisza jej w komentarzu ze to nieprawda ( oczywiscie sa wyjatki ) . I taka dziewczyna jest podjarana bo mysli ze kazdy chlopak na nia leci tylko dlatego ze nie potwierdzil tego ze jest brzydka.

Albo sa poprostu zdepresowanie bo nie ma taka chlopaka i sie uzala w internecie. No ale takie zachowanie nie sprawi ze sie wszyscy zlituja sie i beda z nia flirtowac :-)

A co do tego co mnie denerwuje to karniaki!

Sorki za mozliwe bledy ale pisze z telefonu

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...