Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 18/02 Ryze, Gragas, Kassadin, Miss Fortune, Teemo

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wprowadzą tych zmian, nie rozumiem dlaczego riot wciąż nerfi i buffuje postacie? Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Opublikowano

Gdy tak patrzę na ostatnie zmiany to dochodzę do wniosku że Riot chce poszerzyć granicę między postaciami zadającymi czysty Dmg ze skilli od tych nakładających dodatkowe efekty (slow, stun, silence itd). Mainowałem Teemo, i powiem że nerf słuszny, grzyby zadawały zbyt duży damage over time i dawały slow'a.

Opublikowano

No dobra ale gdzie tu MF'ka? Chyba chodzi  Ci o Corkiego?

Co do balansów to :

Ryze - Dobry buffik choć i tak nim nie grywam bo to nie jest ten Ryze przed nerfami. Stał tak długo z tymi zasięgami wielkimi i się nim zainteresowali bo pieprzony Kasha rozpowszechnił sposób na challengera.

Teeto - Dobrze! Mimo, że rzadko na rankedach go widuje to dobry nerf. Jego grzyby zjadały 1/3 hp w late jak się zbudował pod maske..

Opublikowano

Plusim dla ryze, jeszcze tylko chce większy przelicznik i penta inc. Gragas tez dobrze, nie dość ze bil huj wie ile z odległości to jeszcze w zwarciu pojebany dmg.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Ryze <3  Teraz wbicie challengera to kwestia czasu.

A tak na serio to wg mnie buff nie potrzebny, całkiem dobrze sobie radził. Chociaż zwiększenie bazowego hp pomoże w early.

Co do Teemo się nie wypowiem, żadko na niego gram lub nim albo wcale więc zbytnio mi nie przeszkadzał. Ale jeżeli już był to jego grzyby nie było

aż tak bardzo uciążliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...