Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdopodobny Visual Update Caitlyn

Myranda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już prędzej to skin będzie bo wątpię żeby poprawiali wygląd już dobrze zrobionej postaci... Chociaż przyznam że fajnie to wygląda :)

Opublikowano

Jeżeli to wszystko prawda, to dla mnie wygląda to nieźle. Ale mogliby zmienić inne postacie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W sumie podoba mi się ten rework, tak jak reszty.
Po tych reworkach postacie są "żywsze", także myślę, że i ten rework będzie udany.

Już prędzej to skin będzie bo wątpię żeby poprawiali wygląd już dobrze zrobionej postaci... Chociaż przyznam że fajnie to wygląda :)

Riot napisał, że szykuje się rework Caitlyn, jak i do Ireli.

Opublikowano

Stwierdzili, że stworzono dwie postacie z którymi powinna współgrać (Jinx, Vi), a najzwyczajniej w świecie nie pasuje do nich. Jedną z rzeczy nad którą trwają dyskusje jest jej kapelusz. Ponoć jedni go kochają, a inni nienawidzą. Kiedy myślisz o Cait lub jej cosplay'u przychodzi Ci zapewne na myśl fioletowy kolor, krótka plisowana sukienka, wysokie buty do kolan i duży kapelusz. Całość jest urocza ale twórcy zastanawiają się nad wyodrębnieniem i sprawdzeniem gdzie można ponownie owy "urok" skierować. Melonik, mniejsza wersja aktualnego kapelusza; pomysłów jest wiele. Tak czy inaczej załoga planuje wprowadzić zmianę w tradycyjnym skinie, a zarazem nie odebrać Cait uroku i charakterystycznych cech za które większość z nas ją kocha.

Opublikowano

Lepsza niż obecna (klasyczna skórka obecna jest okropna).

Tylko coś chujowo z tymi cyckami... są za duże (spójrzcie ten screen od góry).

Nie miał się do czego przypierdolić tylko do cycków -.- 

Dużo0 lepszy wygląd niż wcześniej ZDECYDOWANIE;)

Opublikowano

Nie miał się do czego przypierdolić tylko do cycków -.-

Dużo0 lepszy wygląd niż wcześniej ZDECYDOWANIE;)

Bo są okropne.

Nie wiem czy miałeś już styczność z kobietami ale dam Ci lekcje do końca życia:

Im większe za młodu tym dłuższe na starość :) Najlepsze są takie, które się mieszczą w dłoniach, a ona ma za duże (większe niż cały tułów).

Opublikowano

Po co VU caitlyn? Poppy dawno temu na taki zasluzyla.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bo klasyczny skin wygląda okropnie, ta zjebana czapka ....

Ale caitlyn jest bardzo czesto grana, a poppy.. nigdy

Opublikowano
Opublikowano

No właśnie dlatego że jest często grana to ludzie jak na nią patrzą to chcą rzygać.

Poppy jest już tak zapomniana że nawet nie chcą tego VU. Anyway... poppy nie potrzebuje VU żeby była grana tylko całego Reworka skilli.

Jak nie chce im sie zrobic reworka to niech usuna ta postac i dadza Ao Shina, czy jakos tak

Opublikowano

z tego co wiem WW ma planowanego VU tylko nie mają na niego pomysłu :P ale w tym sezonie na 100% sie doczekamy.

Oby, to jest mój drugi main do Jungli, po reworku i visualu będzie za pewne pierwszy. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...