Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odgłosy załogi

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, oglądam sobie filmiku u hallacka i słyszę u niego głosy załogi np. "Do licha, nie przebiliśmy jego pancerza" ja mam non stop tym go nie pokonamy wszystkie dźwięki się non stop powtarzają można te dźwięki jakoś urozmaicić ? Czy to z automatu leci ? Daje ++

Opublikowano

Zainstalować modyfikacje dodającą inne dźwięki :)

#prefiksów nie stosujemy

Opublikowano

Ale z tego co wiem on nie instalował a tobie zdarzył się dźwięk typu:  "Do licha, nie przebiliśmy jego pancerza"   

Jeżeli trzeba zainstalować dziwięki to podeślesz? takie jak są oryginalne lecz by były urozmaicone 

Opublikowano

Hallack zawsze podawał swoje mody, zaraz zobacze, bo na 100% będą w którymś z opisów filmu.

Edit: Przecież hallack ma dźwięki narodowe, gra ruskimi ma po rusku itp.

Daj link do filmu

Opublikowano

Ten komunikat "do licha...." jest w standardzie w przypadku normalnych odgłosów załogi, tylko ty masz jakiegoś extra pecha, że Ci losuje cały czas ten sam komunikat ;) Pograj jeszcze, to może w końcu usłyszysz "do licha..." :) To samo się tyczy tego trafienia krytycznego.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

3x up

Opublikowano 16 maj 2013

Wtedy było 8.4-6, nie pamiętam dokładnie, możliwe że się coś pozmieniało, albo miał jakieś mody.

2x Up Trafienie krytyczne mam, ale do licha nie o0

Edit:

Up, zainstaluj sobie jakiegoś moda na nowe dźwięki i po problemie. W internetach są dziesiątki dobrych, ja teraz nie mam czasu szukać ;p

Opublikowano

Jest nasz... Słuchaj co mówią ^^ 

W tym filmie jest wszystko normalnie.

Opublikowano

Ja gram w od 2011 również i słyszałem już milion razy "do licha...", "jest nasz", itp itd ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...