Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tym laptopie/notebooku?

xTajemniczyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wybrał bym Della bo matryca matowa

A ten lenovo pomimo i3 to ma "jakaś karte graficzna" i bedzie można coś tam odpalić do pogrania

Do czego ten lapek ? Internet tylko i praca brać della.

auto.png

®

Opublikowano

Jeśli laptop ma służyć do grania, to wybierz Lenovo. Ma lepszą matryce (błyszczącą) USB 3.0, dysk 1TB i co najważniejsze: dedykowaną kartę graficzną, która o niebo lepiej spisuje się od zintegrowanej intela  ;)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Brałbym Lenovo ale szału i tak nie ma bo to laptop. Sam mam podobnego tylko większy ekran, 8gb ram i inna grafika. Dużych osiągnięć w grach to nie daje dlatego kupuję za jakiś czas PC

Opublikowano

Mam podobny, tyle że z i5 i Geforcem :D Według mnie się nie opłaca. Lapek ma beznadziejna grafikę, ale do starszych gier wystarczy :) 

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Laptop do starszych gier :) Max 2300 zł :D

@Edit a o tym? Znalazłem film jak gość grał na tym w bf3 na średnich xDhttp://allegro.pl/show_item.php?item=3943816343

Jak chcesz laptopa do GIER, to nie bierz ultrabooka, bo ultrabooki są stworzone w innych celach.

Tego z i7 nie bierz, bo to laptop z dużą mocą obliczeniową, ale nic poza tym, do gier się nie nadaje, możesz poszukać używek Lenovo y580

Jak nie znajdziesz y580, to możesz celować w któryś z tych, cuda to to nie są, ale w tej cenie zawsze coś.

http://www.agito.pl/laptop-lenovo-ideapad-z500-59-377419-2251-877396.html?attr=cena-0+2300
http://www.agito.pl/laptop-lenovo-ideapad-z510-59-395106-2251-930287.html?attr=cena-0+2300

436951440626370320491.png

Opublikowano

Kolejny złom. Jak chcesz coś pod Battlefield-a 4, to bierz model z MINIMUM GTX 765m. Do BF3 spokojnie wystarczą słabsze układy (Rozsądne minimum: Szyna 128bit, taktowanie rdzenia ~700Mhz i pamięć: DDR3 - 1GB, GDDR5- 512MB)

Co do procka, to wystarczy i3 albo jakiś mocniejszy i5. Byle nie z końcówką U(ltra) bo to oznacza zdecydowanie gorszą wydajność/jakość niż w pozostałych wersjach.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...