Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepsz Aposatcia Ninja Czy Woj

Bartas96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam watpliwosci co do wyboru z tych klas poniewaz widzilem jak mental bierze krytykiem 280k a ninja 91k wiec nie wiem a pozatym jak mialem 81 lvl i mialem solo z 80 sura bm to mnie klepal jak chcial

Opublikowano

Omg nastepny co mysli ze pvp zalezy od lv ..

Zrob dobre eq wtedy pogdamy ludzie, kryt, abs itp ..

A jak nie wiesz co z tymi bonami robic to sie wogole nie bierz za privy idz lepiej na PL .

10[x]

50[x]

100[x]

200[x]

400[Moze za rok :)]

600[hmm]

1000[o tym w ogóle nie myślę]

Opublikowano

Ninja dagger jest dużo lepszy do pvp. Bardzo duży dmg z chmurki,zasadzki do tego jeszcze gdy robi się gorąco może odskoczyć szybkim atakiem i jego hity są nieco słabsze od bodziaka za to 5 x szybsze ;P

kakuzuforyasheprealfa.png

4ctv4egtc1.gif

Opublikowano

myślisz, że ninja naklepiesz bma (gościu zapewne miał też dobre bony, więc 0 szans)

w pvp dagger jest lepszy od mentala, pograsz zobaczysz

bony daj sobie wszędzie 10% na ludzi 6/7 też by się przydał 10% na wojów, sur itd.

sam nie lubie ninja (jak dla mnie takie chude ci**y a sam lubie ich bić)

Opublikowano

Ninja jest ciezko dobze trafic z zasadzki i z szybkiego bo jak ktos ci bedzie biegac to raczej nie ma szans 2 sprawa wszyscy czepia sie na ninji na sdlongju bo ma buga ze skilem (chmura) a moze byc tak ze tego buga usuna i ninja bedzie najslabsza postacia.

Wojownik jest bardziej uniwersalny. Ja wojem jestesm wstanie zjesc dobrego ninje chciaz nawet nie mam kd. Takie jest moje zdannie.

Tak sie gra mentalem

Opublikowano

To zależy, do PVP zdecydowanie ninja dagger, wymaksowane bony, skille P, dobra broń i kładziesz każdego woja. Co do LVL nie ma to nic do rzeczy, jeżeli wszystkie skille weszły na 17 to dobrze, bo jak wejdą wszystkie na 17 wbijesz je na P, przestajesz expić, bo po co?

Opublikowano

dobra ty iwesz swoje pro graczu 30k w cisgu 3 sec to ja te 40-50k zadam ci z jednego skila i cie nie ma. Jestes takim pro graczem ze cie kazdy wsysa na serwie bo grac nie umiesz dlatego czepiesz sie na nijie zrobisz tylko eq na woja i tylko z wojem sie lejesz tluczesz sie z jakims nobami takimi jak ty. srob ninje na sdlongju to zobaczymy jaki jestes dobry. Zapene nalezysz do grona graczy ktorzy stwierdzaja fakt ze chinole sa pro bo maja item shop. Niektorzy nie maja kd 80% i niekorzystaja z is i sa dobrzy dlatego ze maja dopracowane bony a nie tak jak wy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...