Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tank bez wytrzymałości

StillHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczoraj mam pewien problem, mianowicie grałem pvp i było okej dodam, że mam prawie skończone t4 pod pvp, no i wygrywałem do pewnego duela, po którym przegrywam praktycznie wszystko, od tego momentu wygrałem tylko jeden duel z graczem, który miał na sobie t0 a i tak zjechał mi pół życia, nie wiem co jest grane depsy zjadają mnie w kilka sekund po prostu jakbym nie był tankiem. toughnes mam ponad 3k. Proszę pomóżcie zanim wyrzucę komputer przez okno.

Opublikowano

skoro niszcza Cie gracze ktorzy maja zbroje T0 to najwidoczniej nie jest to Twoja specjalnosc i musisz odrobine jeszcze potrenowac... tez gram w ta gre 2lata (dokladnie zaczalem w listopadzie 2011) i gram zarowno pve i pvp. jako troll majac zbroje full t5 pvp zamodowana expert mod'ami zaden tank ponizej t4 nie ma ze mna szans - powyzej ciezej zadac dmg wystarczajacy do zjechania calego hp, ale tez czasami sie udawalo, jak byl gorszy technicznie. nie wiem w czym moze byc Twoj problem i dlaczego tracisz tyle zycia... zerkne na staty mojego alt'a (ice tanka) i zobacze o co chodzi... 

jakim jestes tankiem? fire, ice, earth, czy rage?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra okej problem naprawił się sam po 2 dniach, nie wiem o co chodziło, ale po prostu hp spadało mi jak dpsowi, zresetowałem skille i power i wszystko gra :) Co do pvp jak ogarniesz bloki i bb to będziesz i wygrywał z tankami na t5 ;)

Opublikowano

moim zdaniem jest to praktycznie niewykonalne, jezeli walczysz z ogarnietym tankiem. dodatek do dmg dla tanka przeciwko trollowi + zdarcie z trolla power over time i tarcz + wysokie hp tanka = prawie bez szans. musialbym tluc non stop przez minute, a Ty ciagle wpadac na moj blok...

Opublikowano

W movemencie masz debufy na każdą role, wbijasz to na mnie robisz block albo bb i ładujesz kombo - najlepsze ma celest, no chyba, że grasz rage depsem czy tankiem - bez różnicy i tak mnie zniszczysz - op, ale do czasu kolejnego update'u

Opublikowano

nie uzywam movement debuff'ow :P

mamy na serwerze ps3 niepisana zasade, ze podczas scrimmow nie korzystamy z tego typu udogodnien, jak rowniez z sidekickow, supply dropow itd (DLC6), a ja nie zmieniam moich skill pointow osobno na duele, areny, scrimmy tylko resetuje same power pointy... gram mental trollem i mam trzy loudouty pvp - na duele, areny 2v2 i scrimmy 4v4 lub 5v5. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...