Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się zacząć/kupić konto na XenoxMT2?

neversayyes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym rozpocząc przygodę na serwerze Xenoxmt2 ale nie chce wbijać lvl od początku.

CHce kupić konto ale nie z jakimś wysokim lvl tylko takim 100-140 i znalazłem taką ofertę za 50zł :

xxx

Ale czy się opłaca?

Błagam pomóżcie bo chciałbym to kupić zanim ktoś mnie uprzedzi :).

DZieki za pomoc

Opublikowano

Weź chłopie nie kupuj kont na Xenoxie dlaczego? ponieważ w 2 dni możesz wbić nawet 250 level, co do eq możesz go szybko zrobić lub kupić za SM w grze, albo możesz także zrobić sam zwoje możesz wydropić z metków.

1392930792-U1112863.png

Opublikowano

Weź chłopie nie kupuj kont na Xenoxie dlaczego? ponieważ w 2 dni możesz wbić nawet 250 level, co do eq możesz go szybko zrobić lub kupić za SM w grze, albo możesz także zrobić sam zwoje możesz wydropić z metków.

Jesteś dobry tyle powiem,

chce niech gra spodoba mu się to zrobi co chce

ja nie gram cale dnie i wbijam sobie w dzień po kilka lv nie nudzi mi się, a eq ciężko jest zrobić bo trzeba dropić.

Opublikowano

własnie o tym mówię.

Nie mam czasu grać cały dzień...

Gram na 5 Serwerach...w tym na PL'U...uczę się, wychodzę z kolegami...gram w piłke i ogarniam pewną stronę z gram :3 :D
I Trudno tak zacząć od zera bo początki trudne a tez konta z 250 lvl tylko do PvP nie chce :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...