Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lamreskie pytanka

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Nie mogę znaleźć "priva dla siebie" dlatego chciałbym zobaczyć co słychać na Globalu Metin2 PL. Grałem tam bardzo dawno temu i dlatego mam kilka prostych pytanek i może trochę lamerskich:

1.Ilu mniej-więcej jest teraz na serwerze (obojętnie jaki mi podacie) online ludzi?

2.Na jakim serwerze jest:

-najwięcej ludzi

-który jest najnowszy

-czy czymś się różnią serwery na tym globalu?

3.Jak z cenami na serwerach. Dajcie odniesienie do tygrysiej+7 bez kd i bonów (gdy grałem warta była jakieś 700k chyba) i do FMS/RIB +9, sr około 15% (za moich czasów kosztowało to 8-10kk)

4.Jaka jest teraz misja ze zrobieniem bojowca? Domyślam się, że misja ogólnie się nie zmieniła ale czy ilość czasu i mobów do pokonania została zmieniona?

Opublikowano

Witam, co do określenia ludzi na serwerze to naprawdę ciężko powiedzieć, ale prawie zawsze, jest full M1, najwięcej ludzi wydaje mi się, że gra chyba na Negrosie jest to stary Solar, a jednocześnie najnowszy serwer. Serwery od 51 do 55 różnią się chyba tylko nazwą oraz znikomą różnicą ilości graczy. Lecz serwer 50 czyli Negros rożni się od pozostałych cenami, otóż jest tam całkiem inny cennik w porównaniu weźmy kamień duchowy. Na 50 serwerze kosztuje on 3kk lecz na 55 kosztuje 18kk jak widać jest to aż 6 razy więcej. Z cenami to już napisałem, ale taka Tygrysia +7 na Diumarze to jest naprawdę śmieć, tego nawet nikt nie sprzedaje. FMS +9 sr około 15% wydaje mi się, że kupisz za jakieś 50kk +/- oczywiście czysty. Misje na konia bojowego oraz wojskowego zostały nie ruszone, czyli na bojowca 100 łuczników wężowych lub skorpion łuczników w ciągu 30 minut a na militara 300 demonicznych łuczników. Jeśli o coś jeszcze chcesz zapytać napisz tu lub na PW, pozdrawiam.

Opublikowano

Wiesz, szczerze Ci powiem, że po jakimś czasie grając w ten sposób i tak dostaniesz bana więc nie wiem czy nawet jest sens rozpoczynać grę. Owszem grając uczciwie można naprawdę pozyskać z niej wiele dobrej rozgrywki w tych czasach, na początku tego nie odczujesz ale gdy już naprawdę uda Ci się sporo osiągnąć każda chwila spędzona w grze być dosyć fascynująca. Jak w każdej grze bez pomocy innych osób trzeba się trochę pomęczyć to raczej nieuniknione, a jeśli nawet to co za przyjemność z gry, oczywiście to moje zdanie.

Opublikowano

Nie chodziło mi o rzeczy typu speed hack lub wh, ktore wykryć jest śmiesznie łatwo. Miałem raczej namyśli takie coś jak FishBot, Exp bot (nie wiem czy teraz taki istnieje ale za moich czasów był na PL'a)

Opublikowano

Oczywiście istnieją tego typu czity. Lecz wydaje mi się, że jak każdy inny może prowadzić do zablokowania konta ja nie jestem zwolennikiem jakichkolwiek oszustw, ale jak chcesz to Twój czas więc zawsze możesz spróbować.

Opublikowano

Witam, co do określenia ludzi na serwerze to naprawdę ciężko powiedzieć, ale prawie zawsze, jest full M1, najwięcej ludzi wydaje mi się, że gra chyba na Negrosie jest to stary Solar, a jednocześnie najnowszy serwer. Serwery od 51 do 55 różnią się chyba tylko nazwą oraz znikomą różnicą ilości graczy. Lecz serwer 50 czyli Negros rożni się od pozostałych cenami, otóż jest tam całkiem inny cennik w porównaniu weźmy kamień duchowy. Na 50 serwerze kosztuje on 3kk lecz na 55 kosztuje 18kk jak widać jest to aż 6 razy więcej. Z cenami to już napisałem, ale taka Tygrysia +7 na Diumarze to jest naprawdę śmieć, tego nawet nikt nie sprzedaje. FMS +9 sr około 15% wydaje mi się, że kupisz za jakieś 50kk +/- oczywiście czysty. Misje na konia bojowego oraz wojskowego zostały nie ruszone, czyli na bojowca 100 łuczników wężowych lub skorpion łuczników w ciągu 30 minut a na militara 300 demonicznych łuczników. Jeśli o coś jeszcze chcesz zapytać napisz tu lub na PW, pozdrawiam.

Bad Logic. Serwery zostały połączone i na większości też jest dużo graczy, aczkolwiek one się znowu wyludnią. Polecam grę na Negros, niskie ceny itp idzie zarobić, chociaż to pl nigdy nic nie wiadomo jak to 'będzie'

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Zaczynając grę od 0, używając wszystkich możliwych botów/hacków i nie wydawając kasy na grę opłaca mi się zaczynać metina czy jednak tylko bede sie meczyc?

Da się. Wszystko się da, trzeba mieć chęci i umiejętności, pojęcie jakieś o Metinie. Rybki będziesz mógł łowić sam, dochodzi chodzenie na metki, dropienie medali/fmsów i innych syfów. Będzie kasa na eq, będzie git.

Co do samej gry - na pewno nie będzie już tak jak kiedyś ale źle teraz nie ma, wiem bo kilka dni temu sam obczaiłem klimat, chociaż w samego Metina już nie gram. 

Polecam Ci Negros'a, stary Solar, największa ilość ludu, ładnie i taniutko przede wszystkim. 

Opublikowano

Najgorsze jest pierwsze 30 leveli ;) Jak to było zawsze i tak pozostało . Polecałbym używać hacków itp. do 35 lvl. Potem bojowiec i z górki :) Od 40lv zaczyna się prawdziwa gra :) Polecam :D

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...