Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto jeszcze psp ?

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam musisz odpowiedzieć sobie na to pytanie. Musisz porównać grafikę z PSP do PS Vity i sam zadecydować. Według mnie opłaca się ją kupić chociaż dla takich tytułów jak God of War, GTA, czy nawet Tekken. 

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

PSP ma wiele świetnych gier ;) Nadal warto. Jak nie masz kasy na PSV to PSP nadal jest dobrym wyborem.

Co do ceny PS Vity to niedawno w Ameryce była wyprzedaż i konsola była za 99 dolców  o.O  (coś ponad 300zł)

W Polsce PSV dostaniesz zestaw z grą + kartą pamięci za ok 600-700zł jak dobrze poszukasz.

Ale wnioskuję, że nie jesteś przy kasie i PSP + przeróbka będzie dla ciebie lepszym wyborem :P

Opublikowano

psp zajebiste.

Kupuj 3001 Slim. Dodatkowo można przekonwertować gry z psx.

graphic.png

Opublikowano

Dla mnie sprawa jest prosta, lubisz grać i masz olewkę na grafikę to kupuj.

Osobiście jestem zadnia, że warto zagrać na każdej konsoli jaka wyszła, sam do teraz jaram się gierkami na NES'ie pomimo tego, że graficznie wygląda to biednie w porównaniu do tego co mamy teraz.

Dla mnie liczy się miodność z gry, PSP bankowo Ci ją zapewni.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jako gracz, fan PlayStation i posiadacz konsoli polecam. PSP ma bardzo duży wybór gier więc jak jesteś w podróży czy też czekasz w jakiejś długiej kolejce jest to świetny wybór.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem Ps Vita To jest Szajs Bo To prawie to samo Ino Dotyk Grafika  i takie bajery 

Po 1 konsolę się kupuje dla gier. Po 2 PSP i PS Vita to to samo? Chyba w życiu żadnej z nich nie widziałeś. Mam obie i różnią się okropnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedyny plus psp to fakt, że można ja przerobić i odpalać naprawdę stare i znane tytuły z psx'a ( Crash TR, Tekken 3, Resident Evil 1,2 lub 3, Silent hill 1 i wiele więcej) Można pograć w gry które miały naprawdę dobrą i konkretną fabułę, czasem tego brakuję w nowocześniejszych grach. Ja osobiście kupiłem PSP tylko pod tym względem, tylko iż model 1004 mam konsole już 2 lata i dalej mi się nie znudziła. Ale ostateczna decyzja i tak należy do ciebie, ja osobiście polecam ;] 

1376848905-U377559.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam PSP 3004 S&L.

Jest to moim zdaniem najlepsze psp! GO bylo strasznie slabe, a PSV jest drogie. Ostatnio naprawilem sb procesor (110zl).

Naprawde swietne. Mozna pograc wszedzie, to nie to samo co smartphone. :)

Opublikowano

Ps Vita nie zpiracisz więc jak chcesz przerobić to szczerze polecam psp

523561446660279974822.gif              

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...