Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

os czy warto.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam konto sfe na pl2 i niby długo już na nim gram. Odpaliłem os'a na bitke i poszło 20k uri za noc i 110 energi (bez podwajacza i pp w skrzyneczki. Niby mam peta ze zbieraczem bonusowych boxów ale tylko 1 radarowy. Wiąze się to z tym że pet lata za mną zmiast zbierać boxy. Jak zdobyłem wczoraj te 20k uri to bez peta.)!!! zajebiście powiem wam ale podobno poszła dzisiaj fala banów i teraz moje pytanie brzmi czy warto ryzykować i słać jeszcze os'a na bitke przez jakieś 2 tygi na noc żeby nazbierał mi na aegisa. Warto ? Czy lepiej nie ryzykować banem.Dodam że jak już puszczam tego bota na bitke to tak po 1 w nocy na noc bo przed pierwszą ciągle deda zaliczam ( nawet na niewidce).

Opublikowano

Masz SuperFullElite czy starą fe?, jak super fullką na aegisa nie umiesz nazbierać to nie wiem jak ty tą super fe zrobiłeś, a z os to zależy od tego czy chcesz ryzykować bana na konto

Opublikowano

100% szansy, że bana otrzymasz nie ma ;) Ja jednak postanowiłem się wstrzymać troszkę z boceniem. Co Ty zrobisz to twój wybór. Jednak mając takie konto nie radziłbym przez najbliższy tydzień puszczać OS.

Opublikowano

Mam starą fulke 13 pp 3 mechy 3 lvl 1 havoc i troszkę tego szkoda. Mr. Adzik , dałbyś cynk kiedy można bocić ^^

A i słyszałem że za wykonanie wszystkich nowych misji jest 1 lf4 , to prawda ? Zależy mi na tym koncie i chyba bocić nie będę .. nwm 

A i przy okazji poradźcie mi na co teraz zbierać urke ? pp czy aegis. Chciałbym mieć grube i rakietologie na maxa ale to wymagałoby sporo pracy. Co najpierw ? Desing do golca ten pomarańczowy też by się przydał , więc wydatki są... Żałuje że kiedyś jak miałem kbota to odpuściłem sobie gre... Teraz byłaby fulka :/

Opublikowano

Nie radzil bym bocic, lf4 jest za zrobienie wszystkich misji z Kod 1700 procz tych na ubijanie statkow, najpierw zrob pp potem mozesz kupic aegisa..

Opublikowano

Nie radzil bym bocic, lf4 jest za zrobienie wszystkich misji z Kod 1700 procz tych na ubijanie statkow, najpierw zrob pp potem mozesz kupic aegisa..

Dzięki leo :) Poczekam jeszcze na opinie modków. Może poradzilibyście mi jeszcze jak rozdać umki ? 

narazie mam tak: 2/2 optymalizacja poszycia I

1/5 mechatronika

5/5 technologia osłon

2/3 optymalizacja poszycia II

1/5 teoria namierzania

2/2 cybernetyka I

Opublikowano

Zrob 18 pp, potem kup sb aegisa lub zrob do 24 pp.. Ale nie graj na bocie bo Cie zbanuja..

Opublikowano

No to jak masz stara fulke to najpierw zainwestuj w pp idz w grube, zrob full hp potem cybernetyke II no i jakos dojdziesz, w rakietologie idz jak bedzziesz mial grube, teraz zrob grube lataj na palke dolacz do klanu, xXx na PL2 czesto latamy na ubery, duzo ludzi robi misje na palla wiec Ci by pomogli tylko ogarnij Ts3.. Pozdrawiam i licze na Like..

Opublikowano

100% szansy, że bana otrzymasz nie ma ;) Ja jednak postanowiłem się wstrzymać troszkę z boceniem. Co Ty zrobisz to twój wybór. Jednak mając takie konto nie radziłbym przez najbliższy tydzień puszczać OS.

Dzięki leo :) Poczekam jeszcze na opinie modków. Może poradzilibyście mi jeszcze jak rozdać umki ? 

narazie mam tak: 2/2 optymalizacja poszycia I

1/5 mechatronika

5/5 technologia osłon

2/3 optymalizacja poszycia II

1/5 teoria namierzania

2/2 cybernetyka I

Jeśli czekasz na takie opinie jak ta powyższa to lepiej już nie czekaj bo są warte tyle co ban. Pakietowe boty (czyli chociażby OS) zapewnią ci bana na 100%, więc nawet o nich nie myśl ani teraz ani za tydzień

Opublikowano

Jeśli czekasz na takie opinie jak ta powyższa to lepiej już nie czekaj bo są warte tyle co ban. Pakietowe boty (czyli chociażby OS) zapewnią ci bana na 100%, więc nawet o nich nie myśl ani teraz ani za tydzień

Opierasz się na teorii, która nie zawsze się sprawdza. Używałem OS przez dłuższy czas i bana nie wyłapałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...