Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wentylator do obudowy Aerocool pgs vs-9

TetsuoGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

Mam sobie komputer już od listopada 2012 składany przez jakiegoś z tutejszych użytkowników forum. No i jest sobie komputerek i mam w nim ten sobie wentylatorek, który jest z tyłu i on od jakiegoś czasu niemiłosiernie jest taki głoooośny :P I chciałbym go wymienić, czy polecilibyście jakiś wentylatorek ? To jest chyba 12cm jak pamiętam.... Nwm, sami sobie sprawdźcie czy dobrze mówię :O W obudowie jest i5-3470, HD 7850, MSI B75A-G43, OCZ 550W, WD Blue 500GB, 8GB(2 x 4GB) ram i jakaś tam nagrywarka. 

No to liczę na pomoc.

Pozdrawiam ! :D

Opublikowano

Nie wiem jaki masz budżet i warto jak byś go podał.

Ale na razie proponuję Noiseblocker XL1, XL2 Noiseblocker PL-1, PL-2 te jeśli naprawdę chcesz mieć ciche wentylatory, warte uwagi są również Enermax UCTB12 T.B. Silence, lub jeszcze tańsze od silenrium pc bądź Arctic Cooling.

Sam mam Noiseblocker PL-1 i PL-2 i są naprawdę dobre, pl1 jest niesłyszalny a pl2 jest naprawdę cichy lecz też wydajniejszy.

Opublikowano

Te noiseblockery z serii pro czyli np. PL-1 i PL-2 to wentylatory bardzo dobre za wmiarę dobrą cenę. Jeśli nie zależy ci na cenie to najlepsze są wentylatory noctua i jeszcze Be Quiet! SILENTWINGS 2. Lecz nie ma dużej różnicy jakości pomiędzy nimi. Cokolwiek z tego wybierzesz na pewno będziesz zadowolony, tylko musisz patrzeć na głośność i wydajność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...