Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa wam BoL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według tematu na 4um BoL powinien od dziś działać, lecz gdy ja go włączam iniectuje ale w grze nie działa :O

Opublikowano

gość który odpowiada za to czy działa czy nie sam nie wiedział że nie działa i dopiero się zorientował. możliwe ze juz niedługo nie moge ci powiedziec dokladnej godziny

///

Działa juz

Opublikowano

szkoda ze mi dalej nie dziala..

Mi normalnie działa :O Spróbuj usunąć folder BoL z %appdata% :3

Opublikowano

Start > Uruchom > %appdata%

Usunąć folder BoL, odpalić ponownie BoL Studio.exe, poczekać na update.

Opublikowano

witam mam to samo co up. Wczoraj dzialal, dzisiaj rano juz nie. Failed to download. Robilem:

1.Sciagnalem z innego zrodla bol studio, od uzytkownika na forum, nie dziala.

2.usunalem z appdata folder bol, nie dziala.

3.usunalem wszystkie pliki zwiazane z bolem, nawet te gleboko schowane w rejestrze, i reinstalowalem, nie dziala.

4.odnowilem ipconfig, itd, nie dziala.

Jesli wam dziala, to ja nie mam pojecia co jeszcze moge zrobic :C. Prosze o pomoc. Ma ktos jakies oficialne info czy znowu dla free userow nie dziala?

Aaa, i po wyskoczeniu komunikatu Failed Download, usuwa automatycznie plik bol.dll. Nie wiem czy to normalne.

Opublikowano

wrong version, czyli co nie dziala dalej?

Mam wrong version na starszym Bolu zupdatowanym, ktory wczoraj chodzil, a na sciagnietym ze strony glownej failed to download dalej. Jestem w kropce :C

Opublikowano

Był update Lola BoL nie działa także dla Vipów ;) Trzeba czekać na update który nadejdzie nie wiadomo kiedy. Nie wiadomo co będzie z free user

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Bot of Legends is now updated. Due to LoL S4 Updates, the free version is unavailable until 24/02/2014.

nie jest najgorzej, teraz można kupić vipa przez psc/sms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...