Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chiński t-34-2

Sp0kojnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki problem, bo kupiłem t-34-2. I jest on stockowy i nie da sie nim normalnie nic przebić. Mam działo 85 mm 56-85JT. Jak mam w szybki sposób go ulepszyć (wolne dośw. nie wchodzi w gre) i co najpierw mam w nim ulepszać? 

Opublikowano

Miałem identyczny problem. Tym czołgiem najlepiej jest robić pasywny spot. Camo ma nie najgorsze, siata + optyka i jazda. Nawet jak będzie topowy, to do niczego innego się ten czołg nie nadaje. 180 peny, 200dmg, 8 sekund ładuje... Porażka... Najpierw ulepsz gąski potem silnik i lufe. Może jakiegoś scouta przebije. Jak zbierasz expa na nim, to się nie graj dużo razy na nim bo nie wytrzymasz. Jedna z najgorszycvh 8t.

Opublikowano

Bardzo fajny med

twarda wieza, mobilny i maly

dzialko ma wystarczajaco duzo peny by przebic kazdy czolg

szukaj osamotnionych czolgow przeklejony do boku przeciwnika jest ciezki do przebicia a dla niektorych czolgow jest zbyt niski by mogly na niego opuscic lufe, czasami mozna pobawic sie w pizdzika i aktywnie spotowac ale trzeba byc ostroznych bo w jezdzie nie ma takiego camo jak lekki i jest mniej mobilny

860331433165800174608.png

Opublikowano

Bardzo fajny med

twarda wieza, mobilny i maly

dzialko ma wystarczajaco duzo peny by przebic kazdy czolg

szukaj osamotnionych czolgow przeklejony do boku przeciwnika jest ciezki do przebicia a dla niektorych czolgow jest zbyt niski by mogly na niego opuscic lufe, czasami mozna pobawic sie w pizdzika i aktywnie spotowac ale trzeba byc ostroznych bo w jezdzie nie ma takiego camo jak lekki i jest mniej mobilny

Masz ten czołg? We wieże wchodzi 90% strzałów z 6t+. Mobilność no jako taka jest, mały racja.

Powiem wam wady tego czołgu:

Słaby pancerz

Działo wolno skupia

Słaba celność

Długi rld w stosunku do dmg

brak depresji działa...

Aktywnie spotować? Nie ma opcji. Jak spotowanie to tylko bardzo defensywne.

Jest to lekki czołg o mibolności niektórych HT

Opublikowano

Masz ten czołg? We wieże wchodzi 90% strzałów z 6t+. Mobilność no jako taka jest, mały racja.

Powiem wam wady tego czołgu:

Słaby pancerz

Działo wolno skupia

Słaba celność

Długi rld w stosunku do dmg

brak depresji działa...

Aktywnie spotować? Nie ma opcji. Jak spotowanie to tylko bardzo defensywne.

Jest to lekki czołg o mibolności niektórych HT

Masz polski w gimnazjum? Masz ten czołg?

Czołg jest nie najgorszy, oczywiście do ideału mu daleko, graj nim jako pasywny spoter, używaj wieży bo potrafi dingnąć nie jeden strzał  no i oczywiście graj z głową.

Opublikowano

Masz polski w gimnazjum? Masz ten czołg?

Czołg jest nie najgorszy, oczywiście do ideału mu daleko, graj nim jako pasywny spoter, używaj wieży bo potrafi dingnąć nie jeden strzał  no i oczywiście graj z głową.

Mam ten czołg i polski w gimnazjum...

Nie lubię tego czołgu i gra mi się nie przyjemnie. Stockowy jest niemożliwie beznadziejny.

W mojej wypiedzi nie widzę żadnego błędu, oświeć mnie.

Opublikowano

W wieza odbija 8/9 tiery  gdy nie strzelaja we wlazy lub z golda

aktywny spot jest mozliwy tylko trzeba byc bardziej ostaznym niz na lekkim

i nie jest to czolg lekki tylko sredni

bardzo przyjemny czolg warty polecenia

odblokowalem juz nic wz 120 i od pierwszej bitwy fajnie mi sie nim gralo

w pierszej bitwe zjechalem 1vs1 wymaksowane tigrysa II oraz wyswiecilem i nagryzlem kilka innych VIII

860331433165800174608.png

Opublikowano

Mam ten czołg i polski w gimnazjum...

Nie lubię tego czołgu i gra mi się nie przyjemnie. Stockowy jest niemożliwie beznadziejny.

W mojej wypiedzi nie widzę żadnego błędu, oświeć mnie.

Nawet powiększyłem specjalnie czcionkę.... ehhhh napiszę jeszcze raz skoro nie widzisz

We wieżę.

Powinno być w wieżę. Wychodzi na to iż mówisz we środę i  w wtorek...

Opublikowano

I co juri, mam rację czy nie? Oj zobaczyłem skąd jesteś tak mi przykro  :/... Pozdrowienia z Katowic ;]

Co do stockowego czołgu to ma rada jest prosta: goldzik+lorneta i powinno dać radę coś zdziałać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...